Profit4MO & Vermetten | accountants en adviseurs

Stichting Profit4MO is opgericht door krachten te bundelen. Samen met Vermetten kunnen leden voordelen behalen die kunnen bijdragen tot een efficiënte dienstverlening. 

Wie is Vermetten?

Vermetten | accountants en adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij de Brabantse organisatie werken ruim 150 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant. 

Vermetten | accountants en adviseurs staat ondernemers en particulieren in de regio bij op het gebied van financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht, financiële administratie, salarisadministratie, personeelsadvies, mkb-advies en juridische dienstverlening. Tot de klantenkring van Vermetten behoren diverse grote en kleine organisaties, maar ook starters. Zij worden voorzien van Deskundig, Daadkrachtig én Doeltreffend advies. Deskundigheid zonder gedoe!

 

Samenwerking Profit4MO

Profit4MO is opgericht door krachten te bundelen om zodoende voordelen te behalen die kunnen bijdragen tot efficiënte dienstverlening door haar leden. Hierdoor is er een samenwerking ontstaan tussen Profit4MO en Vermetten | accountants en adviseurs. Zodoende kunnen leden van Profit4MO gebruik maken van de verschillende diensten van Vermetten tegen een gereduceerd tarief. Neem contact op met Suzanne Snoeijs of Kirsten Jacobs via bovenstaande gegevens of via het contactformulier.

Contactpersonen

Contactformulier

Klantervaring Acteon Thuiszorg

Klantervaring Acteon Thuiszorg

"We hebben een goede klik met Vermetten, maar daarnaast weten zij ook echt wat er zich in de zorgsector afspeelt, en dat is het allerbelangrijkste." Ted Kivits - Acteon Thuiszorg.

Dit kan Vermetten voor zorgklanten betekenen

Medewerkersverhaal

Vermetten | accountants en adviseurs begeleidt en adviseert ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland, waaronder klanten in de zorgsector. In een interview vertelt accountant Pim van Heugten RA wat Vermetten voor deze zorgklanten kan betekenen.