Oisterwijk

*VERHUISD*

Maak kennis met Vermetten & De Wolf | accountants en adviseurs: met ons team van gepassioneerde professionals ondersteunen wij particulieren en mkb-ondernemers op het gebied van administratie, belastingadvies, financiële planning, arbeidsrecht en meer. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant.
 

Verhuizing

Per 1 mei 2020 zijn wij verhuisd naar het volledig gerenoveerde kantoorpand van Vermetten in Tilburg. Het kantoor is gevestigd aan de ‘accountantsboulevard van Tilburg’, namelijk aan de Ringbaan West 268. Dankzij de verhuizing kunnen we onze krachten bundelen met het team van Vermetten in Tilburg. Hier werken ruim dertig medewerkers, onder wie accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en relatiebeheerders. Samen begeleiden we klanten in heel Midden- en West-Brabant.
 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Vermetten & De Wolf | accountants en adviseurs? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op onze locatie in Tilburg. Wij geven u meer informatie en ontvangen u graag voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Adresgegevens

Oisterwijk

Contactpersonen

U vindt ons hier

Oisterwijk
Onze locatie in Oisterwijk
Ringbaan West 268
5025 VA Tilburg
+31 (0)13 - 523 30 33