Rijsbergen

Zoekt u een adviseur die u kan helpen bij uw administratie, fiscale zaken, financiële planning, salarisadministratie of het arbeidsrecht? Kies voor de deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid van Vermetten | accountants en adviseurs! Wij staan ondernemers in het binnen- en buitenland bij vanuit meerdere kantoren in Brabant. 

Verhuizing

Vanaf 1 september 2019 is de vestiging van Vermetten Rijsbergen ondergebracht bij Vermetten Vogelaars aan de Vughtstraat 30 in Roosendaal. Het bezoekadres in Rijsbergen is opgeheven, maar u bent welkom om onze vestiging in Roosendaal te bezoeken. Vanuit onze vestiging in Roosendaal bedienen wij klanten in de regio West Brabant. Wij bieden u diensten aan op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie, bedrijfsopvolging, mediation, arbeidsrecht en personeelsadvies. Wij zijn hierbij ook gespecialiseerd in begeleiding en advisering van agrarische ondernemingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over Vermetten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op onze locatie in Roosendaal. Wij geven u meer informatie en ontvangen u graag voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Adresgegevens

Contactpersonen

U vindt ons hier

Rijsbergen
Rijsbergen
Antwerpseweg 2
4891 CN Rijsbergen
+31 (0)76 - 59 62 070