Rijsbergen

Zoekt u een adviseur die u kan helpen bij uw administratie, fiscale zaken, financiële planning, salarisadministratie of het arbeidsrecht? Kies voor de deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid van Vermetten | accountants en adviseurs! Wij staan ondernemers in het binnen- en buitenland bij vanuit meerdere kantoren in Brabant, waaronder ons regiokantoor in Rijsbergen.

Diensten vestiging Rijsbergen

In 2017 is MAG & Partners samengegaan met Vermetten | accountants en adviseurs. Vanuit onze vestiging Rijsbergen bedienen wij klanten in Midden- en West Brabant. Wij bieden u diensten aan op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie, bedrijfsopvolging, mediation, arbeidsrecht en personeelsadvies. Wij zijn hierbij ook gespecialiseerd in begeleiding en advisering van agrarische ondernemingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over onze vestiging in Rijsbergen? Of wilt u contact met de adviseurs van deze locatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u meer informatie en ontvangen u graag voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adresgegevens

Rijsbergen

Contactpersonen

U vindt ons hier

Rijsbergen
Rijsbergen
Antwerpseweg 2
4891 CN Rijsbergen
+31 (0)76 - 59 62 070