Tilburg Meuwese

Vermetten | accountants en adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij ons kantoor werken zo’n 175 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant, waaronder Tilburg, Waalwijk, Diessen, Roosendaal, Rijsbergen, Made, Gilze en Etten-Leur. Per 1 juni sluit Meuwese accountants en adviseurs uit Tilburg zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs.

Vermetten Meuwese

Aan het roer van het Tilburgse accountantskantoor Meuwese accountants en adviseurs staan Theo Meuwese en zoon Ralph Meuwese. Al ruim twintig jaar houden Theo en Ralph (en hun team van ervaren specialisten) zich bezig met accountancy, belastingadvies en administratieve dienstverlening. Vanaf 1 juni 2019 is Meuwese accountants en adviseurs aangesloten bij Vermetten | accountants en adviseurs. De diensten van Meuwese worden voortgezet worden onder de naam Vermetten Meuwese. De diensten worden verricht vanuit de huidige vestiging aan de vestiging Ringbaan West 268 in Tilburg. Aan de Piushaven 1-02 kunt u op afspraak terecht.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer informatie over de aansluiting van Meuwese accountants en adviseurs bij Vermetten | accountants en adviseurs? Of wilt u direct contact met een adviseur van deze locatie? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u meer informatie en ontvangen u graag voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adresgegevens

Tilburg Meuwese

U vindt ons hier

Tilburg Meuwese
Tilburg Meuwese
Piushaven 1- 02
5017 AN Tilburg
+31 (0)13 - 571 91 10