Accountant AA

 • Vestigingsplaats

  Diessen

 • Functie

  Accountant AA
 • Dienstverband

  32 - 40 uur
 • Werk-/denkniveau

  HBO/WO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Susanne de Kort

  HR manager

 • Sunny van Hoesel

  HR adviseur

 • Marike van de Lindeloof

  HR officer

 • Eindverantwoordelijkheid dragen voor jouw eigen klantportefeuille. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de volgende stap in je carrière bij Vermetten.

  Wij zijn Vermetten

  Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk, Made en Etten-Leur. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 175 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

  Jouw rol als accountant

  Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van bakkerij tot snelgroeiend internetbedrijf. 

  Als ervaren professional wéét je wat de functie van accountant inhoudt. Je hebt je AA titel behaald en hebt ervaring als tekenend accountant. Jij beheert je eigen klantenportefeuille, reviewt zelfstandig jaarrekeningen en verricht complexe advieswerkzaamheden.

  Hét verschil

  Het verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten.

  Dat bereiken we door onze collega’s de ruimte te geven voor eigen invulling en ontwikkeling en elkaar op de juiste momenten te helpen. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Bij ons vind je dus geen standaard functieprofielen of ontwikkeltrajecten. Het gaat om de match tussen jou en Vermetten en wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen.

  Bovendien, jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Mét leermomenten dus. Zo simpel als dat.

  Ons aanbod

  Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden passend bij de functie, met onder andere flexibele werktijden, een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten en een pensioen- en nabestaandenregeling. Voorop staan bij ons echter werkplezier en vrijheid. Je komt binnen in een informele organisatie waar we géén overwerkcultuur hebben. Vermetten groeit hard en jij kunt met ons meegroeien. Zo bieden we je interessante doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot vestigingsleider.

  Jouw profiel

  Je hebt inmiddels je AA titel behaald of bent al vergevorderd in het traject tot AA. Daarnaast heb je voldoende ervaring in de MKB samenstel-/adviespraktijk, waardoor je zelfstandig jaarrekeningen reviewt en (complexe) advieswerkzaamheden verricht.

  Om een mooie match te hebben met de functie:

  • Gebruik je jouw mensenkennis om collega’s te helpen met hun ontwikkeling;
  • Vind je de samenwerking met andere disciplines binnen Vermetten, zoals bijvoorbeeld met onze financieel planner en juridisch adviseur.

   

  Solliciteren of meer informatie?

  Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan direct je sollicitatie via de solliciteerbutton hieronder. Wil je liever eerst vrijblijvend onze koffie komen proeven? Neem dan contact op met Djura Gommers, corporate recruiter, via 0161 - 45 60 56.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons