Assistent accountant Roosendaal

Zelfstandig MKB-ondernemers adviseren. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de eerste óf volgende stap in je carrière bij Vermetten. Wij leren je graag alles over het accountancy vak. 

Wie is Vermetten?

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk, Made en Oisterwijk. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 140 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Samen dragen wij de zorg voor onze MKB-klanten en voorzien wij ze van de juiste adviezen.

Wat doe je als assistent accountant?

Je helpt onze klanten bij het creëren van inzicht in de financiële gezondheid van hun onderneming. Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van bakkerij tot snelgroeiend internetbedrijf. En daar ga jij mee aan de slag!

Jouw werkzaamheden stemmen we af op je kennis, ervaring en interesses. Van het verzorgen van de bedrijfsadministratie tot het – zoveel mogelijk zelfstandig - opstellen van jaarrekeningen, managementinformatie en tussentijdse cijfers.  Verder signaleer je adviesmogelijkheden en bereid je deze eventueel – samen met een collega – voor. Daarnaast verzorg je de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Je ontwikkelt je buiten het accountancy vak door samen te werken met onze fiscalisten, loonadviseurs, vastgoedadviseur en financieel planners. Is er een interessant project waar je aan deel wilt nemen of heb je een goed idee voor een product, dienst of verbetering? Wij bieden je graag de ruimte om – samen met collega’s – hiermee aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

Een baan waarin werkplezier en vrijheid centraal staan. Je komt binnen in een informele organisatie met een relaxte werksfeer waar we géén overwerkcultuur hebben. Wil jij nog doorstuderen? Graag, wij betalen je studie en bieden je doorgroeimogelijkheden.

Verder bieden we jou:

 • Een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring
 • Mogelijkheden om zowel parttime als fulltime te werken
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een gunstige studieregeling
 • Een goede pensioenregeling én een WIA-verzekering
 • Flexibele werktijden
 • Een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten
 • Werken in een modern bedrijfspand
 • Lekkere koffie en gratis fruit tijdens je werkdag. We denken ook aan jouw gezondheid.

Wie ben jij?

Je houdt van vrijheid in je werk en neemt graag het initiatief. Daarnaast vind je het interessant en leerzaam om ondernemers te helpen bij hun financiële bedrijfsvoering.

Verder beschik jij over:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy óf
 • Een mbo-opleiding in de richting van Bedrijfsadministratie met de ambitie om je hbo-diploma te behalen.

Het is prettig als je daarbij minimaal enkele jaren werkervaring hebt opgedaan. Heb je deze ervaring niet en denk je wél bij ons te passen? Laat dat geen drempel zijn om contact met ons op te nemen.

Solliciteren of meer informatie?

Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan direct je cv via de solliciteerbutton hieronder. Wil je liever eerst vrijblijvend onze koffie komen proeven? Stuur dan een appje naar onze HR-adviseur Susanne via 06 28 74 42 63 .

Informatie

 • Functie

  Assistent accountant

  • 32 - 40 uur per week
 • Locatie

  Roosendaal

Snel persoonlijk contact?

WhatsApp ons