Assistent accountant agropraktijk

 • Vestigingsplaats

  Diessen

 • Functie

  Assistent accountant agropraktijk
 • Dienstverband

  32 - 40 uur
 • Werk-/denkniveau

  HBO/WO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Susanne de Kort

  HR manager

 • Sunny van Hoesel

  HR adviseur

 • Marike van de Lindeloof

  HR officer

 • Zelfstandig agrarische ondernemers adviseren. Is dat het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt? Neem dan de eerste óf volgende stap in je carrière bij Vermetten. Wij leren je graag alles over het accountancy vak. 

  Wie is Vermetten?

  Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Wij zijn gevestigd in Gilze, Tilburg, Diessen, Roosendaal, Waalwijk, Made en Etten-Leur. Verspreid over deze vestigingen werken ongeveer 175 collega’s. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie.

  Vermetten is actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector. En over die laatste gesproken, wát een mooie sector is dat zeg! Puur, oprecht en met hart voor land en dier. Het team van Vermetten in Diessen bestaat op dit moment uit 16 professionals. Een mooi aantal, dat we graag verder uitbreiden met een nieuwe collega voor de functie van assistent accountant, met een affiniteit voor de agrarische sector. 

  Wat doe je als assistent accountant?

  Je helpt onze klanten bij het creëren van inzicht in de financiële gezondheid van hun onderneming. Onze klantengroep in Diessen bestaat uit MKB-bedrijven én agrarische bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Met jouw voorliefde voor de agrarische sector gaat dat zeker lukken. 

  Jouw werkzaamheden stemmen we af op je kennis, ervaring en interesses. Ben je een starter? Dan begin je met het verzorgen van de bedrijfsadministratie, waarbij je al snel start met het mede opstellen van jaarrekeningen, aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en tussentijdse cijfers. 

  Heb je reeds ervaring in de accountancy? Dan stel je – zoveel als mogelijk – zelfstandig jaarrekeningen en overige managementinformatie op. Daarnaast signaleer je adviesmogelijkheden en bereid je deze eventueel – samen met een collega – voor.

  Je ontwikkelt je buiten het accountancy vak door samen te werken met onze fiscalisten, loonadviseurs, vastgoedadviseur en financieel planners. Is er een interessant project waar je aan deel wilt nemen of heb je een goed idee voor een product, dienst of verbetering? Wij bieden je graag de ruimte om – samen met collega’s – hiermee aan de slag te gaan.

  Wat bieden wij jou?

  Een baan waarin werkplezier en vrijheid centraal staan. Je komt binnen in een informele organisatie met een relaxte werksfeer waar we géén overwerkcultuur hebben. Wil jij nog doorstuderen? Graag, wij betalen je studie en bieden je doorgroeimogelijkheden.

  Verder bieden we jou:

  • Een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring
  • Mogelijkheden om zowel parttime als fulltime te werken
  • 27 vakantiedagen op fulltime basis
  • Een gunstige studieregeling
  • Een goede pensioenregeling én een WIA-verzekering
  • Flexibele werktijden
  • Een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten

  Wie ben jij?

  Je houdt van vrijheid in je werk en neemt graag het initiatief. Daarnaast vind je het interessant en leerzaam om agrarische ondernemers te helpen bij hun financiële bedrijfsvoering.

  Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Finance & Control / Bedrijfseconomie of Accountancy
  • Afgeronde relevante mbo-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring
  • Het belangrijkste: een voorliefde voor de agrarische sector. Dát kun je niet leren of studeren, dat heb je gewoon.

  Het is prettig als je daarbij minimaal enkele jaren werkervaring hebt opgedaan. Heb je deze ervaring niet en denk je wél bij ons te passen? Laat dat geen drempel zijn om contact met ons op te nemen.

  Solliciteren of meer informatie?

  Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan je sollicitatie via de solliciteerbutton hieronder. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Sunny van Hoesel, HR adviseur, via 0161 45 60 56.

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons