Junior salarisadministrateur Waalwijk

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Met circa 140 professionals op 9 vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.

Ons team

Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

Het team van Vermetten Loonadvies bestaat op dit moment uit 10 professionals, waarvan 3 collega’s werkzaam zijn op locatie Waalwijk. Een mooi aantal, dat we graag nog verder uitbreiden met een nieuwe collega voor de functie van junior salarisadministrateur.  

Ons aanbod

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat de functie van junior salarisadministrateur inhoudt. Dat vertellen we je dan ook graag. Wij hebben het echter eerst liever over wat we jou te bieden hebben en hoe wij het verschil maken.

Dat verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

Daarbij maken we het graag gezellig met elkaar gedurende een werkdag. Een kopje koffie op thee voor elkaar halen, even het weekend evalueren en elkaar helpen waar nodig. Het klinkt zo eenvoudig en juist déze kleine dingen maken een wereld van verschil. 

“Zonder gedoe…dát is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met onze klanten”

Jouw profiel

“Salarisadministratie is toch saai?”. Van deze uitspraak begrijp jij niets. Het vak van salarisadministrateur vind jij juist ontzettend divers. Geen dag is hetzelfde! 

Je vindt het leuk om – eventueel met ondersteuning van collega’s – salarisadministraties in te richten en klanten te adviseren omtrent cao-vraagstukken, fiscaalvriendelijke beloningsvormen en subsidieregelingen. Daarnaast verwerk je samen met je collega’s de salarisadministratie van relaties in Loket.nl of Nmbrs, inclusief het opstellen van betaalspecificaties, loonjournaalposten, aangifte loonheffingen en pensioenaangiften. Tenslotte verdiep je je graag in de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van salarisverwerking, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de (online) mogelijkheden voor jezelf, je collega’s en je klanten.

Werkervaring in de functie van salarisadministrateur is niet nodig. Wij vinden het juist ontzettend leuk om aan de basis van jouw ontwikkeling te staan. Wat je wél nodig hebt is een dosis enthousiasme om je PDL-diploma te halen (indien je nog niet in het bezit bent van dit diploma) en veel plezier in het werken voor een divers klantenpakket. 

Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je CV en persoonlijke motivatiebrief via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Susanne de Kort, HR adviseur, via 0161 45 60 56.

Informatie

  • Functie

    Junior salarisadministrateur

    • 20 - 24 uur per week
  • Locatie

    Waalwijk