Stage Corporate Recruitment

 • Vestigingsplaats

  Gilze

 • Functie

  Stage Corporate Recruitment
 • Dienstverband

  24 - 40 uur
 • Werk-/denkniveau

  HBO

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Djura Gommers Msc

  Corporate recruiter

 • Susanne de Kort

  HR manager

 • Sunny van Hoesel

  HR adviseur

 • Marike van de Lindeloof

  HR officer

 • Of je nu net begint of een gevestigde naam bent, bij Vermetten kom je altijd verder. Je hoeft geen vastomlijnd carrièrepad te volgen om uiteindelijk aan tafel te komen. Nee, je zit gelijk aan tafel. Je praat mee, je doet mee. Dat geldt ook voor jou als je stage komt lopen bij Vermetten!

  Bij Vermetten zijn we allemaal collega’s. Officieel werk je dan wel bij ons op basis van een stagecontract, maar we zien jou als een volwaardig lid van het team. Samen zorgen we ervoor dat jouw stage leuk én leerzaam wordt.

  Vermetten

  Bij Vermetten werken we inmiddels met zo’n 200 collega’s verspreid over 7 verschillende vestigingen in Brabant. Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waar professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We combineren daarbij het beste van twee werelden. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.

  Stage

  Vanaf september 2021 hebben we bij ons HR team in Gilze een recruitment stageplaats beschikbaar. Samen met Djura, de corporate recruiter, ga je aan de slag met het werven en selecteren van nieuwe collega’s. Uiteraard werken we daarbij ook samen met onze gezellige HR collega’s Sunny, Susanne en Marike. Met zijn allen focussen we ons op het creëren van de optimale omstandigheden voor werkplezier en enthousiasme. Een leukere baan bestaat er niet, toch?

  We houden van hard werken. Vermetten is een groeiende organisatie, dus staan we nooit stil. We willen graag onze herkenbaarheid in de markt vergroten en zijn onlangs gestart met een employer branding campagne. Daarnaast zijn we bezig met sourcing via Linkedin, het optimaliseren van het recruitmentproces, het intensiveren van samenwerkingen met scholen en gaan we aan de slag met het vernieuwen van onze werken bij site. Kortom, erg veel ontwikkelingen en daarbij zul jij betrokken worden!

  Jouw profiel

  Je bent - in september - een derdejaars student van de HBO opleiding Human Resource Management en bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Je vindt het interessant om te werken in een groeiende organisatie met verschillende vestigingen. Je houdt van snel schakelen, bent proactief, leergierig en weet uiteraard integer om te gaan met gevoelige informatie.

  Vergoeding

  Gebaseerd op een stage van 40 uur per week ontvang je een stagevergoeding van € 450,- bruto per maand. Je ontvangt daarnaast een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor zakelijke ritten indien deze met eigen vervoer worden gemaakt. 

  Kennismaken

  Ben je enthousiast geworden over deze stage? Dan maken we graag kennis met je! Stuur jouw persoonlijke sollicitatie (in de vorm van een CV, een video, een ingesproken bericht, of welke vorm dan ook die bij jou past) naar solliciteren@vermetten.nl.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons