Teamleider Loonadministratie

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten. Met circa 140 professionals op 9 vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.
 

Ons team

Vermetten Loonadvies is onderdeel van Vermetten accountants | adviseurs. Met 12 professionals ondersteunen en ontzorgen we MKB ondernemers met loonadministratie, loonadvies en P&O gerelateerde vraagstukken.

Vermetten Loonadvies werkt centraal voor alle vestigingen – en klanten - van Vermetten vanuit onze locatie in Made. Sandy Hermens is in haar functie van manager eindverantwoordelijk voor Vermetten Loonadvies. Inge de Vaan is als teamleider, samen met Sandy, verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team.

Gezien onze groeiambitie én onze ambitie om onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen zijn we op zoek naar een extra kartrekker in de rol van teamleider.
 

Rol teamleider

Binnen Vermetten Loonadvies staat aandacht centraal. Aandacht voor medewerkers, klanten, kwaliteit van onze dienstverlening én voor (verbetering van) processen.

Samen met Inge werk je in een tandem aan bovengenoemde thema’s. Inge is ongeveer de helft van haar tijd bij klanten om voldoende aandacht te geven aan de klanttevredenheid en implementatieprocessen.

Om complementair aan elkaar te kunnen werken, zijn we dan ook op zoek naar een collega die het leuk vindt om zich te focussen op de interne organisatie van Vermetten Loonadvies op ons kantoor in Made. Het accent in jouw functie ligt dus op de dagelijkse aansturing van het team.

Dat klinkt natuurlijk heel mooi (en dat is het ook!), maar hoe ziet jouw functie als teamleider loonadministratie binnen Vermetten er in de praktijk uit?

 • Coaching van collega’s op kwaliteitsverbetering en verdere ontwikkeling van hun persoonlijke competenties en vakkennis;
 • Initiëren en implementeren van ideeën over de verbreding en verdieping van onze dienstverlening;
 • Aansturing van operationele processen op de afdeling;
 • Inhoudelijke steun en toeverlaat voor klanten bij ad-hoc vragen en calamiteiten;
 • Operationele verwerking van (complexere) loonadministraties en het geven van advies voor je eigen pakket van klanten.
   

Ons aanbod

Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden passend bij de functie, met onder andere flexibele werktijden, een bonusregeling bij het aanbrengen van nieuwe klanten en een goede pensioen- én nabestaanderegeling.  Hét verschil maken we echter met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. 

Dat bereiken we door onze collega’s de ruimte te geven voor eigen invulling en ontwikkeling en elkaar op de juiste momenten te helpen. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad.  Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.
 

Jouw profiel

Het vak van loonadministrateur heeft voor jou geen geheimen. Kortom: je bent gepokt en gemazeld door jouw ervaring én je opleiding. Je hebt minimaal het Praktijkdiploma Loonadministratie behaald, bij voorkeur aangevuld met VPS.

Om een mooie match te hebben met de functie:

 • Gebruik je jouw mensenkennis en ervaring als leidinggevende om collega’s te helpen met hun ontwikkeling;
 • Ben je een stevige gesprekspartner voor Inge en Sandy;
 • Zie jij continue verbeteringen in interne processen en ben je in staat om deze verbeteringen – samen met anderen – door te voeren;
 • Vind je de samenwerking met andere disciplines binnen Vermetten, zoals bijvoorbeeld met onze juridisch adviseurs.

Omdat we werken met Loket.nl en Nmbrs is het prettig als je ervaring hebt met een of beide pakketten.
 

Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je CV en persoonlijke motivatiebrief via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Susanne de Kort, HR adviseur, via 06 2874 4263.

Informatie

 • Functie

  • Teamleider loonadministratie
  • 32-40 uur per week
 • Locatie

  Made

Snel persoonlijk contact?

WhatsApp ons