Jouw carrière bij Vermetten

Wil je het verschil maken bij klanten? Wil je je eigen pad uitstippelen en wil je verantwoordelijkheden? Met Vermetten | accountants en adviseurs kom je verder. Altijd. Je hoeft geen vastomlijnd carrièrepad te volgen om uiteindelijk aan tafel te komen. Nee, je praat mee, je doet mee. Of je nu net begint of een gevestigde naam bent.

Bij Vermetten vind je het beste van twee werelden. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering maken we het verschil. Wil jij je bij ons aansluiten? Bekijk de vacatures en solliciteer! 

Kies je vestigingplaats

Expertise

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Djura Gommers Msc

  Corporate recruiter

 • Susanne de Kort

  HR manager

 • Sunny van Hoesel

  HR adviseur

 • Marike van de Lindeloof

  HR officer

 • Werkgeluk staat centraal!

  Bij Vermetten hebben we aandacht voor gelukkige medewerkers. HR adviseur Sunny van Hoesel vertelt er meer over. 

  16 openstaande vacatures

  Onze collega's aan het woord

  MicrosoftTeams-image (1).png
  VMA21149664 Werkenbij Socials mei_V13.jpg
  VMA21149664 Werkenbij Socials mei_V16.jpg
  MicrosoftTeams-image (2).png

  Zonder gedoe.

  Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

  Deskundig

  Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn.
   

  Daadkrachtig

  De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven.
   

  Doeltreffend

  De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet onnodig lastiggevallen met allerlei rompslomp.

  Vertrouwen en verantwoordelijkheden

          

  Brabantse gezelligheid en nuchterheid

             

  Ontwikkel- en groeimogelijkheden

           
            

  Aandacht voor werkgeluk

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons