Jouw carrière bij Vermetten

Wil je het verschil maken bij klanten? Wil je je eigen pad uitstippelen en wil je verantwoordelijkheden? Met Vermetten | accountants en adviseurs kom je verder. Altijd. Je hoeft geen vastomlijnd carrièrepad te volgen om uiteindelijk aan tafel te komen. Nee, je praat mee, je doet mee. Of je nu net begint of een gevestigde naam bent.

Bij Vermetten vind je het beste van twee werelden. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering maken we het verschil. Wil jij je bij ons aansluiten? Bekijk de vacatures en solliciteer! 

Vertrouwen en verantwoordelijk- heden

        

Brabantse gezelligheid en nuchterheid

           

Ontwikkel- en groei mogelijkheden

         
          

Aandacht voor werkgeluk

Kies je vestigingplaats

Expertise

Een keer praten over jouw carrièrekansen?

Laten we videobellen!

 • Djura Gommers Msc

  Corporate recruiter

 • Susanne de Kort

  HR manager

 • Sunny van Hoesel

  HR adviseur

 • Marike van de Lindeloof

  HR officer

 • Werkgeluk staat centraal!

  Bij Vermetten hebben we aandacht voor gelukkige medewerkers. HR adviseur Sunny van Hoesel vertelt er meer over. 

  Bij Vermetten kom je altijd verder

  Bij Vermetten kom je altijd verder


  Leer ons kennen! 


  Bij Vermetten kun je zijn wie je bent en geven we je de ruimte. Om jezelf verder te ontwikkelen, om nieuwe initiatieven te ontplooien, om het verschil te maken voor jouw klanten.

  20 openstaande vacatures

  Onze collega's aan het woord

  VMA21149664 Werken bij Vermetten - Headers - V2 - 4.png

  Brabantse gezelligheid, zonder gedoe.

   

  Brabantse gezelligheid,
  zonder gedoe.

  Bij Vermetten kun je zijn wie je bent – en vanuit je eigen identiteit samen met jouw collega’s bouwen aan iets moois. Wij geven jou de vaardigheden, tools en het vertrouwen dat je nodig hebt. Je krijgt van ons de spreekwoordelijke vleugels om te kunnen vliegen. Maar zelf blijven we graag met beide benen op de grond. Dat zal onze nuchtere, Brabantse inslag wel zijn. We zeggen niet voor niets: Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe.

  Kernwaarden van Vermetten

  • Vertrouwen en verantwoordelijkheden
  • Brabantse gezelligheid en nuchterheid
  • Ontwikkel- en groeimogelijkheden
  • Aandacht voor werkgeluk

  Bij Vermetten vind je het beste van twee werelden. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering, richting onze klanten én collega’s, maken we het verschil. Bij Vermetten kom je verder!

  Deskundig

  Bij Vermetten combineren we de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. We zijn professioneel én persoonlijk in onze benadering naar klanten.

  Daadkrachtig

  Onze collega’s houden van hun vak. Met onze kennis en daadkracht leveren we een concrete bijdrage aan succesvol ondernemerschap voor onze klanten. We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven.

  Doeltreffend

  Ons doel is om bij te dragen aan het succes van ondernemers. Samen boeken we resultaten waar onze klanten verder mee komen. We houden niet van gedoe. Dat zal onze Brabantse, nuchtere inslag wel zijn!

  Vermetten accepteert geen acquisitie door middel van het ongevraagd voorstellen van kandidaten door bureaus of personen die geen overeenkomst met ons hebben gesloten. Alle ongevraagd toegezonden cv’s zullen gezien worden als eigendom van Vermetten, zonder dat daar een fee aan verbonden zit. Dit geldt ook voor cv’s die direct naar managers/directieleden gestuurd worden zonder voorafgaand contact op te hebben genomen met onze HR afdeling.

  Snel persoonlijk contact?

  WhatsApp ons