Jouw carrière bij Vermetten

Ondernemen is topsport. Een ondernemer wil uitsluitend de beste begeleiding en advisering en gaat voor het maximale. Herken jij je in deze mentaliteit en vind je het leuk om het maximale uit jezelf te halen? Dan weten wij het zeker … Vermetten past bij jou!

Teamplayers met kennis van zaken

Doorlopend zijn wij op zoek naar professionals met een deskundig, daadkrachtig en doeltreffend karakter. Professionals met kennis van zaken, en die – wellicht nog belangrijker! – de taal van onze klanten begrijpen én spreken. Zo kan je op een gelijkwaardige manier in gesprek en maak je het verschil. Een laatste toevoeging: wij zoeken teamplayers die graag samenwerken en gebruikmaken van elkaars talenten. Samen bereik je immers meer. Veel meer! Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer vandaag nog.

10 vacature(s) gevonden

 • Belastingadviseur Waalwijk

  Ter uitbreiding van onze groeiende fiscale adviespraktijk in Waalwijk zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur.

 • Duaal assistent accountant Gilze

  Sta je te trappelen om dátgene dat je hebt geleerd toe te passen in de praktijk? Volg je de duale variant van de opleiding HBO Accountancy? Goed nieuws! Bij Vermetten verwelkomen we jou graag als nieuwe collega binnen ons team.

 • Stagiair(e) opleiding Accountancy / Finance & Control

  Ben je de schoolbanken even beu en nieuwsgierig naar ‘het echte leven’ op een accountantskantoor? Goed nieuws! Bij Vermetten hebben we altijd ruimte voor nieuwe collega’s die hun stageperiode bij ons willen doorbrengen. Je leest het goed, we zeggen bewust collega in plaats van stagiair(e). Je loopt officieel dan wel stage, maar voor ons ben je gewoon een nieuwe collega binnen het team.

 • Open sollicitatie?

  Staat jouw vacature er niet bij en denk je dat Vermetten en jij goed bij elkaar passen? Aarzel niet en stuur een open sollicitatie.

   

Verfijn je keuze

Over Vermetten

Wij willen ons onderscheiden door doeltreffende kwaliteit die samengaat met een zeer pragmatische en persoonlijke no-nonsense benadering waarin het resultaat voor onze klant voorop staat.

Jelle van der Velden

Jelle van der Velden

Over zijn stageplaats bij Vermetten