Over Vermetten

Onze professionals werken dagelijks aan het ondersteunen van MKB- ondernemers op het gebied van financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies en MKB advies. Tot onze klantenkring behoren diverse organisaties, afkomstig uit zeer diverse branches. Grote en kleine organisaties en starters worden voorzien van proactief en deskundig advies.

Bent u op zoek naar een accountant in Brabant in bijvoorbeeld de regio: TilburgRoosendaalWaalwijkBredaBergen op ZoomEtten-Leur of Oosterhout? Neem dan contact met ons ons!

Ons team

Ons team

Maak kennis met ons team.

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn.
 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven.
 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet onnodig lastiggevallen met allerlei rompslomp.

Uw accountancy en advies partner in Brabant