Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Accountancy en advies voor
de transportbranche

Transport en logistiek is een sector die altijd in beweging is. Letterlijk én figuurlijk, want de regelgeving en de markt veranderen voortdurend. Bij Vermetten | accountants en adviseurs vindt u experts die weten wat er speelt binnen de wereld van transport. We kunnen u daarom voorzien van deskundig advies op basis waarvan u daadkrachtig kunt handelen.

Zonder gedoe

Accountants voor transportsector

Bij Vermetten vindt u de expertise en de branchekennis die u zoekt. Natuurlijk: zoals ieder bedrijf heeft u te maken met zaken als de jaarrekening, loonadministratie en BTW. Maar in de transportsector spelen meer zaken mee. Bijvoorbeeld de NIWO-transportvergunning. Onze gespecialiseerde accountants weten wanneer u die moet aanvragen en waaraan u moet voldoen. Daarnaast heeft u wellicht vragen over subsidiemogelijkheden of over de BTW, wanneer u goederen importeert of exporteert. En hoe zit het eigenlijk met het arbeidsrecht en fiscale zaken, wanneer u buitenlandse chauffeurs inschakelt? Op al dit soort vragen heeft uw vaste contactpersoon bij Vermetten een antwoord.

Deskundigheid zonder gedoe

Zoekt u voor uw logistieke of transportonderneming een accountantskantoor met kennis van uw branche? Deskundigen, die u voorzien van doeltreffende adviezen en die daadkrachtig opereren, zodat u beslissingen kunt nemen met het oog op de toekomst? Maak dan kennis met Vermetten | accountants en adviseurs en neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij vertellen u graag alles over onze dienstverlening zonder gedoe.

Deel uw uitdaging met ons