Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Accountancy en advies voor
de zorg

Of u nu als ZZP’er in de zorg werkt, chirurg bent binnen een maatschap, of een fysiotherapiepraktijk runt met meerdere vestigingen en werknemers: de zorg is een sector waarin de financiële en fiscale zaken vaak net even anders geregeld zijn dan in de rest van het bedrijfsleven. Bij Vermetten | accountants en adviseurs begrijpen we dat en hebben we experts in dienst, die precies weten wat er speelt binnen de zorgsector. Daarom kunt u vertrouwen op deskundig advies en doeltreffende dienstverlening.

Zonder gedoe

Accountants voor zorg en welzijn

Onze gespecialiseerde accountants houden de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen en weten daarom altijd welke uitdagingen u als zorgondernemer te wachten staan. Belangrijk, want de vergoedingen, contracten en wetgeving veranderen continu. Met ons advies weet u waar u aan toe bent, zodat u daadkrachtige beslissingen kunt nemen. Bijvoorbeeld als het gaat om investeringen in de nieuwste apparatuur, maar ook op het gebied van een eventuele BTW-zorgvrijstelling van uw praktijk of organisatie. U heeft bij Vermetten een vaste contactpersoon, die zowel uw bedrijf als uw branche volgt en u kan voorzien van advies en dienstverlening op maat.

Zonder gedoe

Controle productieverantwoording WMO en Jeugdwet

Moet uw zorgorganisatie zich verantwoorden in het kader van de WMO of de Jeugdwet? Dan is het goed om te weten dat we daarvoor gespecialiseerde kennis in huis hebben. Wij kunnen u helpen en ondersteunen om de verantwoording zo efficiënt mogelijk op te stellen.

Deel uw uitdaging met ons