Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Expertise in huis en expertise invliegen

Full service

Vermetten | accountants en adviseurs is een Brabants accountancy- en advieskantoor. Wij leveren een deskundige, daadkrachtige en doeltreffende dienstverlening aan ondernemers. Met ruim 350 professionals in vestigingen in heel Noord-Brabant hebben wij de expertises in huis die ondernemers nodig hebben om regionaal, nationaal én internationaal te groeien.

Eigen experts én externe experts

We zijn een full service kantoor en kunnen ondernemers ondersteunen op tal van vlakken. Specialistische kennis hebben we veelal zelf in huis, bijvoorbeeld op het gebied van vastgoedadvies, financial advies en estate planning. In sommige gevallen moeten we onze kennis aanvullen met de kennis van strategische samenwerkingspartners. Deze samenwerkingspartners hebben expertises op het gebied van corporate finance, juridisch advies, subsidieadvies en meer. Dankzij deze strategische samenwerkingen kunnen wij ieder vraagstuk behandelen en hebben we altijd een antwoord paraat.

De wereld binnen handbereik

Naast dat we in heel West-Brabant gevestigd zijn, zijn we ook aangesloten bij TGS Global Network, een internationaal netwerk van accountantskantoren. Dankzij deze aansluiting kunnen wij onze Nederlandse relaties optimaal adviseren in meer dan vijftig landen wereldwijd. Andersom kunnen buitenlandse ondernemers in Nederland terecht bij Vermetten. Rob van den Bosch vertelt hier meer over in zijn artikel internationaal zakendoen. Zo ligt de wereld binnen handbereik. 

We ondersteunen ondernemers in Nederlands én in het Engels, Frans en Duits: