Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Over Vermetten

De historie van Vermetten

John Vermetten startte in 1995 zijn eigen accountants- en advieskantoor in Gilze. Zijn visie? De snelheid en flexibiliteit van een klein kantoor en de complete dienstverlening van een groot kantoor bieden. Hoewel Vermetten | accountants en adviseurs de afgelopen decennia behoorlijk is gegroeid, is de basis altijd hetzelfde gebleven. Namelijk het geven van deskundig, daadkrachtig en doeltreffend advies aan ondernemers. Zonder gedoe! Zodat ondernemers zich volledig kunnen richten op hun onderneming.

Passie voor ondernemers

Vermetten heeft een passie voor ondernemen. Ondernemers houden de samenleving draaiende: ze zorgen voor werkgelegenheid, sociale contacten, inkomen, scholing en ontwikkeling, innovatie, veiligheid en welvaart. Onze toekomst ligt voor een belangrijk deel in de handen van deze ondernemers. Daarom wil Vermetten bijdragen aan het succes én de continuïteit van ondernemingen. Klanten van Vermetten kunnen er op rekenen dat alles uit de kast wordt gehaald om het maximale resultaat te bereiken. John: “Ik wil altijd voor de 10 gaan. Met middelmaat nemen we geen genoegen. Daarvoor zijn ondernemers – én de rol van ondernemers – te belangrijk!”

Wat Vermetten betreft is het recept voor succes eigenlijk niet meer dan 'één keer vaker opstaan dan dat je valt' en vasthouden aan je idealen en doelen. Een ondernemer wordt vooral beter door de lessen die hij in het leven leert, zowel privé als zakelijk. Heb je je doelen bereikt, dan is het zaak om nieuwe doelen te stellen en daar met evenveel passie naar toe te werken, altijd weer streven naar verbetering en perfectie. Dát is waar het om gaat. En dat is waar Vermetten ondernemers bij wil helpen. Met een ervaren team en advies. Zonder gedoe.

Vermetten is inmiddels overal in Brabant te vinden. Vanuit al onze vestigingen staan ruim 400 professionals ondernemingen bij met diensten op het gebied van accountancy, waaronder audit, belastingadvies, salaris, HR-vraagstukken, arbeidsrecht en mediation. We zijn altijd dichtbij met precies de expertise die u nodig heeft.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Vermetten | accountants en adviseurs?
Gaat u een onderneming starten en zoekt u advies? Of wilt u uw
bestaande onderneming juist naar een hoger plan tillen?
Neem contact met ons op en we helpen u verder. Wat uw vraag ook is.