Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Lees de ervaringen van
onze klanten

We kunnen u natuurlijk zelf vertellen hoe deskundig onze medewerkers zijn. Over de manier waarop wij ondernemers in alle branches voorzien van doelmatige adviezen, die hen helpen te groeien. En over de kennis en daadkracht waarmee we dat doen. Maar eigenlijk laten we dat liever aan onze klanten over. Lees hier hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

 • Kees Nuijten
  Nuijten Pluimvee

  Kees Nuijten

  "Eigenlijk zou ik vaker met Vermetten om tafel moeten gaan, want dat verdient zich altijd terug.”

 • Rob en Erna Lamers
  Brocks Brillen

  Rob en Erna Lamers

  ''John heeft ons altijd perfect begeleid en denkt heel proactief met ons mee. Met zijn ervaring en kennis van de regelgeving adviseert hij ons hoe we de zaken het beste kunnen aanpakken en waar we geld kunnen besparen."

 • Ruud Broer
  Itsme

  Ruud Broer

  "Wij werken heel fijn samen, want onze no nonsens mentaliteit past perfect bij de mentaliteit van Vermetten. Zonder gedoe.”

 • Bernd Verdonk
  Verdonk VOF

  Bernd Verdonk

  "Sinds zeven jaar geleden adviseert Jeroen Klein ons. Ondertussen is hij een goede vriend geworden en levert ons geld op in plaats van dat hij geld kost.”

 • Koen Timmermans
  Hart van Brabant Makelaardij

  Koen Timmermans

  "Vermetten doet onze boekhouding, de aangiftes, de periodecijfers en de loonadministratie. Het werkt goed en snel, en we hebben er nauwelijks omkijken naar. We hoeven eigenlijk alleen maar akkoord te geven.”

 • Inge Meijs
  Gastronomixs

  Inge Meijs

  "Als Gastronomixs staan wij voor afspraak is afspraak, maar we merken dat dat niet overal zo is. Vermetten hebben daar gelukkig nog nooit op kunnen betrappen, en dat werkt superfijn.”

 • Lian Masseurs
  Vleesboerderijwinkel Masseurs

  Lian Masseurs

  "Door de financieringsoplossing van Vermetten is ons ambitieuze project tot een mooi eindresultaat gekomen."

Deel uw uitdaging met ons