Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Accountancy en advies voor
e-commerce ondernemers

Uw webshop loopt goed, maar u wilt meer inzicht om betere prognoses te kunnen maken. U wilt naast uw fysieke winkel ook een online winkel beginnen. Of u zoekt naar manieren om uw softwarebedrijf winstgevender te maken. Of e-commerce nu uw core business is, of slechts één tak van uw onderneming: bij Vermetten | accountants en adviseurs vindt u de dienstverlening die u nodig heeft. Zonder gedoe.

Zonder gedoe

Gespecialiseerde accountants e-commerce

Bij Vermetten werken accountants en adviseurs die gespecialiseerd zijn in e-commerce. Zij weten wat er speelt binnen deze branche en kunnen u daardoor voorzien van advies en diensten die precies op uw bedrijf toegesneden zijn. Niet alleen de jaarrekening, maar ook een IT-audit inclusief pentest. Niet alleen HR-advies, maar ook advies over zaken als btw-problematiek (Safety II), regelgeving bij grensoverschrijdende transacties, ISAE 3402 trajecten en juridische aangelegenheden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van handige tools, zoals software voor het maken van liquiditeitsprognoses. 

Zonder gedoe

Winstgevende e-commerce

Onze experts op het gebied van e-commerce kunnen u helpen om het rendement van uw bedrijf te verbeteren en om bijvoorbeeld het werkkapitaal, uw financieringsstructuur en de cash flows te optimaliseren. Ons gespecialiseerde team analyseert uw bedrijfscijfers daarvoor tot op het bot. Met overzichtelijke dashboards houdt u inzicht in de belangrijkste parameters voor uw bedrijf. En omdat we veel contacten hebben bij investeerders en strategische partijen, weten we welke waarden stuwende factoren zijn voor uw bedrijf (‘value drivers’) en hoe we deze verder kunnen optimaliseren voor een groeiende ondernemingswaarde.

Deel uw uitdaging met ons