Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Agro

Vermetten | accountants en adviseurs heeft veel expertise op het gebied van agro. Ons kantoor beschikt over een betrokken team met ruim twintig jaar ervaring in advisering van agrarisch ondernemers. Omdat deze bedrijfsadviseurs zelf uit de agrarische sector komen, weten ze precies wat er speelt binnen de branche én wat de verwachte trends en ontwikkelingen zijn.

Lees meer in onze

Agro Brochure

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Zonder gedoe

Agrarisch bedrijfsadvies

Of u nu een klein vraagstuk heeft, of een grote beslissing moet nemen: u kunt vertrouwen op onze agro-adviseurs. Bijvoorbeeld als het gaat om investeringsvraagstukken of het verbeteren van uw bedrijfsrendement. Ook hebben wij als agrarisch boekhoudkantoor aandacht voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en voor mogelijke subsidiekansen. Bij Vermetten heeft u altijd een vaste contactpersoon die uw bedrijf en uw persoonlijke situatie door en door kent. Dat betekent doeltreffend advies, waarmee u daadkrachtig beslissingen kunt nemen. Of u nu een melkveehouderij heeft of een boomkwekerij: we kunnen ondernemers van alle agrarische sectoren voorzien van een advies op maat en dienstverlening zonder gedoe.

Zonder gedoe

Blik op de toekomst

Bij Vermetten kunnen we uw bedrijf vergelijken met soortgelijke bedrijven en aan de hand daarvan uw sterke en zwakke punten in kaart brengen. Met deze kennis in handen kunt u bijsturen om uw bedrijfsresultaat te optimaliseren, een bedrijfsplan te maken of financieringsaanvragen te doen. Ook kunnen we voor uw bedrijf een liquiditeitsprognose maken, die inzichtelijk maakt of uw bedrijf voldoende liquide middelen heeft om aan uw toekomstige financiële verplichtingen te voldoen.

Zonder gedoe

Gemeenschappelijk Landbouw Beleid

De wet- en regelgeving vanuit de EU verandert voortdurend. Bij Vermetten zitten we daar continu bovenop. Daarom kunnen we u voorzien van advies over bijvoorbeeld de invoering van betalingsrechten en de randvoorwaarden daarvoor. Daarnaast kunnen we u adviseren bij het invullen van uw Gecombineerde Opgave – of deze zelfs geheel voor u verzorgen.

Zonder gedoe

Subsidies en fiscale zaken

EIA, MIA/VAMIL… de subsidiemogelijkheden en fiscale regelingen binnen de agrarische sector zijn talrijk én ingewikkeld. Vertrouw daarom op de expertise van Vermetten: wij kennen alle (on)mogelijkheden. U kunt rekenen op een advies op maat, op basis waarvan u weloverwogen keuzes kunt maken. We houden alle veranderingen in de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en informeren u meteen als er voor u iets verandert.

Zonder gedoe

Bedrijfsoverdracht

De overdracht van uw agrarische bedrijf is een complex proces. De agrarisch experts van Vermetten kennen alle gevoeligheden en aspecten die daarbij komen kijken. Daarom kunnen ze u én uw opvolger optimaal begeleiden in dit proces – op fiscaal en financieel, maar zeker ook op persoonlijk vlak.  

Deel uw uitdaging met ons