Junior financieel medewerker Oisterwijk

Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Dat is Vermetten & De Wolf. We zijn gevestigd in Oisterwijk en Made en onderdeel van Vermetten | accountants en adviseurs. Met circa 140 professionals over 9 vestigingen in Brabant is Vermetten actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en de agrarische sector.

Ons team

Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waarin professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en hen van juiste adviezen te voorzien. Dat doen we door het beste van twee werelden te combineren. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.    

Het team van Vermetten & De Wolf in Oisterwijk bestaat op dit moment uit 7 professionals. Een mooi aantal, dat we graag nog verder uitbreiden met een financieel talent voor de functie van administratief medewerker.

Ons aanbod

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat de functie van administratief medewerker inhoudt. Dat vertellen we je dan ook graag. Wij hebben het echter eerst liever over wat we jou te bieden hebben en hoe wij het verschil maken.

Dat verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral ‘één keer vaker opstaan dan dat je valt’. Zo simpel als dat.

Daarbij maken we het graag gezellig met elkaar gedurende een werkdag. Een kopje koffie op thee voor elkaar halen, even het weekend evalueren en elkaar helpen waar nodig. Het klinkt zo eenvoudig en juist déze kleine dingen maken een wereld van verschil. 

“Zonder gedoe…dát is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met onze klanten”

Jouw profiel

Je voelt je thuis bij Vermetten als je graag werkt in een omgeving waarin vrijheid om te doen wat goed is voor de klant én voor jou de basis vormt. Je bent een administratieve duizendpunt en vindt het leuk om de financiële administraties van onze klanten zo slim mogelijk te verwerken. Soms doe je dat op locatie, waardoor je nóg meer inzicht krijgen in de (financiële) processen bij de klant. Daardoor ontwikkel jij je al snel tot dé sparringpartner als het gaat om de boekhouding.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding ben je betrokken bij het samenstellen van jaarrekeningen. Denk daarbij aan het ‘samenstel-proof’ maken van de financiële administratie tot het zélf uitvoeren van (lichte) samenstelwerkzaamheden.

Om de functie op een juiste wijze te kunnen uitvoeren ben je in het bezit van een diploma MBO administratief medewerker niveau 4 en beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Ervaring is niet nodig, wij vinden het juist ontzettend leuk om aan de basis van jouw ontwikkeling te staan. 

Kennis maken

Ben je enthousiast geworden van ons profiel én de vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren gaat het eenvoudigst door het sturen van je CV en persoonlijke motivatiebrief via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Neem dan contact op met Susanne de Kort, HR adviseur, via 0161 45 60 56.

Informatie

  • Functie

    Junior financieel medewerker

  • Locatie

    Oisterwijk