Neem contact met ons op

Samen bereiken we meer.

U bent op zoek naar een efficiënte accountant en adviseur die direct meer biedt en proactief met u meedenkt? Dan bent u bij Vermetten accountants en adviseurs aan het juiste adres! Wilt u meer weten over onze diensten en onze meerwaarde? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en indien gewenst sturen wij u de gewenste informatie toe.

Contact

Vermetten accountants en adviseurs hecht veel waarde aan tevreden relaties en wij werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Desondanks kan het gebeuren dat u toch een klacht heeft over onze medewerkers of onze dienstverlening. Klikt u hier voor onze klachtenregeling en ons klachtenformulier.

De Verordening Accountantsorganisaties (VAO) heeft een klokkenluidersregeling die waarborgt dat personen van buiten de accountantsorganisatie en bij haar verbonden personen zonder gevaar voor hun rechtspositie vermeende onregelmatigheden binnen of (mede) buiten de accountantsorganisatie aan de orde kunnen stellen. Klik hier voor de klokkenluidersregeling.

Uw accountancy en advies partner in Brabant