Accountant

Bent u een MKB’er en zoekt u een betrouwbare en vakbekwame accountant? Of bent u werkzaam op de administratieafdeling van een MKB-organisatie en heeft u bepaalde boekhoudkundige klussen die u bij een accountant wilt neerleggen? Maak kennis met Vermetten | accountants en adviseurs! Wij zijn hét accountancykantoor van Noord-Brabant. Wij staan ondernemers in de regio bij met deskundig, daadkrachtig en doeltreffend advies. Lees hier meer informatie over onze dienstverlening en onze werkwijze. 

Vermetten: Deskundigheid zonder gedoe

Wanneer u op zoek bent naar een accountant, dan zoekt u iemand aan wie u uw boekhouding kunt toevertrouwen. Iemand die deskundig is en die vertrouwelijk omspringt met uw gegevens. Maar dat niet alleen: u zoekt ook iemand met wie u kunt sparren over uw bedrijfsvoering. Iemand die u op een begrijpelijke manier helpt en duidelijke adviezen geeft. Zoek niet verder en maak uw keuze voor Vermetten | accountants en adviseurs. Wij hanteren het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s. 

Gerenommeerd accountancy- en advieskantoor

Vermetten | accountants en adviseurs is in 1995 opgericht door eigenaar John Vermetten. In de loop der jaren is Vermetten uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met meer dan honderdvijftig accountants, administrateurs, boekhouders, bedrijfsadviseurs en fiscalisten. Wij beschikken over diverse regiokantoren in Noord-Brabant. Wij zijn één van de grootste accountancy- en advieskantoren in de regio, maar onze werkwijze is persoonlijk en laagdrempelig. Precies wat u van een accountant – uw vertrouwenspersoon – mag verwachten! 

Accountant inschakelen? 

Vermetten adviseert en ondersteunt MKB-ondernemers en particulieren op het gebied van financiële planning, bedrijfsopvolging, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies, MKB-advies en juridische dienstverlening. Daarnaast kunnen wij u op tal van andere vlakken begeleiden. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)161 - 45 60 56 en plan een persoonlijk adviesgesprek in. Tijdens dit adviesgesprek worden uw wensen geïnventariseerd en worden de werkzaamheden van Vermetten | accountants en adviseurs toegelicht. Indien gewenst kunnen wij daarna snel van start met onze dienstverlening!

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn. 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven. 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet lastiggevallen met allerlei rompslomp. 

Uw accountancy en advies partner in Brabant

Wij werken voor