Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Van de Ven Vermetten workshop "Transformeer uitdagingen in kansen"

Interessante thema’s
Zonder gedoe.

Van de Ven Vermetten workshop "Transformeer uitdagingen in kansen"

Voor 2024 staan er weer een mooie kennisdelingen op het programma. Vandaag nodigen we u uit voor de workshop op 28 mei. Maar eerst delen we graag nog een nieuwtje met u: 'Van de Ven Academy' gaat namelijk verder onder de noemer 'Vermetten Academy'. Uiteraard blijft de kwaliteit en inhoud zoals u van ons gewend bent!

Thema 2024: 'Aardschokken' 

Ondernemen wordt een steeds grotere uitdaging. De toekomst voorspelt een turbulente periode, gekenmerkt door significante 'aardschokken' op technologisch, biologisch, ecologisch, geopolitiek en sociaal vlak. Maar al deze aardschokken kunnen ook fantastische kansen bieden. Iedere schok heeft het potentieel om een systematische verschuiving ten goede te veroorzaken. Wij nemen u mee, zodat u van de aardschokken kansen kunt maken. 

De Workshop ChatGPT

Met ChatGPT kan iedereen op de computer of telefoon een dialoog voeren met een chatbot over bepaalde onderwerpen, waarbij kunstmatige intelligentie voor steeds meer verfijnde antwoorden zorgt. Studenten maken er stevig gebruik van om bijvoorbeeld samenvattingen van boeken te schrijven. Een ondernemer krijgt met ChatGPT een digitale collega, die antwoorden kan geven op allerlei vraagstukken. Tijdens deze sessie passen we interactief ChatGPT toe, waardoor u als ondernemer enthousiast wordt over deze 'aardverschuiving'. Ontdek hoe u met ChatGPT er een sparringpartner bijkrijgt en hoe u uw werkzaamheden beter kunt verdelen.

Tijdens de bijeenkomst worden er broodjes geserveerd. 

De deelname is kosteloos en vraagt dus alleen maar circa 3 uur van uw tijd en actieve deelname. Mocht u kennissen of collega-ondernemers kennen die ook belangstelling hebben, dan is het uiteraard mogelijk om deze als introducee aan te melden. Vermeld in het opmerkingenveld met hoeveel personen u komt.

Van de Ven Vermetten workshop "Transformeer uitdagingen in kansen"

  • Jan Tinbergenstraat 4, 5491 DC Sint-Oedenrode
  • 17:00 - 20:00
  • dinsdag 28 mei 2024
  • Inschrijven tot 23 mei 2024

Meld je aan voor dit evenement

Aanmelden

Intressante thema's. Zonder gedoe.