Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Boekhouder

Heeft u een eigen onderneming en wilt u gebruikmaken van een boekhouder? Of heeft u een boekhouder in dienst, maar wilt u dat deze wordt ondersteund bij bepaalde taken of werkzaamheden, zoals ingewikkelde materie als subsidies, fiscaliteit of jaarrekeningen? Maak uw keuze voor de boekhouders en administrateurs van Vermetten | accountants en adviseurs! Zij gaan deskundig, daadkrachtig en doeltreffend te werk. Bij hen is uw boekhouding in vertrouwde handen. Lees er hier meer over.

Gerenommeerd accountancy- en advieskantoor

Maak kennis met Vermetten | accountants en adviseurs, hét accountancy- en advieskantoor van Noord-Brabant. Vermetten is vijfentwintig jaar geleden opgericht door eigenaar John Vermetten. In de loop der jaren is het kantoor gestaag gegroeid en inmiddels zijn we een club met meer dan honderdvijftig accountants, administrateurs, boekhouders, bedrijfsadviseurs en fiscalisten. Vanuit onze vestigingen staan wij u bij met raad en daad. Doordat we over diverse vestigingen beschikken, zitten wij altijd bij u in de buurt. 

Boekhouders en administrateurs

Onze medewerkers staan MKB-ondernemers en particulieren bij op tal van vlakken. Zo ondersteunen zij u bij financieel advies, bedrijfsopvolging, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies en MKB-advies. Ook kunnen zij u ondersteunen bij fiscale vraagstukken, vastgoedadvies en juridische dienstverlening. Heeft u een administrateur nodig die u helpt bij het op orde brengen van uw boekhouding? Onze boekhouders en administrateurs helpen u graag waar mogelijk!