Fiscaal.

Onze specialisten optimaliseren uw specifieke fiscale situatie binnen alle mogelijkheden die de fiscale wet- en regelgeving daarvoor biedt. Deskundig en compleet, maar ook snel en resultaatgericht. Dus ook hier weer deskundigheid zonder onnodig gedoe. Onze belastingadviseurs volgen de meest recente ontwikkelingen, ieder binnen zijn eigen specialisme, nauwgezet.

Wij behoren tot de top

Onze belastingadviseurs zijn allemaal aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB), waardoor zij voldoen aan hoge kwaliteitseisen en op de hoogte zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij als fiscaal accountantskantoor voor internationale fiscale vraagstukken aangesloten bij het internationale netwerk van accountantskantoren TGS Global. Dit netwerk behoort tot de top 20 van internationale accountancynetwerken, waardoor wij voor internationale fiscale vraagstukken wereldwijd kunnen beschikken over een netwerk van specialisten.

Hieronder treft u informatie aan over verschillende veelvoorkomende fiscale onderwerpen waarover wij fiscaal advies geven (o.a. in de regio Breda). Het gaat hierbij vaak om complexe materie waarbij een veelvoud aan factoren speelt en waarbij de voor de hand liggende oplossing voor u wellicht niet het meest optimale resultaat biedt.

Ons fiscaalteam