Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Karin Herijgers-Goossens

Karin Herijgers-Goossens vertelt: “De aandacht is heel persoonlijk en er wordt proactief met ons meegedacht, zoals bij veranderingen in de regelgeving. In de toekomst wil onze zoon onze boomkwekerij beetje bij beetje overnemen. Hij is bijzonder enthousiast en wordt door Vermetten gecoacht, en dat helpt enorm.”

Haar ouders hadden een aardbeien- en groentekwekerij, die van haar man Peter ook. Karin Herijgers-Goossens van boomkwekerij Hergo uit Zundert vertelt: “Peter begon op zijn 16e met het zaaien van eikels, gewoon voor de lol. Toen we trouwden had hij 3 hectare grond, nu hebben we er 30 en kweken op een duurzame manier haagbomen zoals Fagus sylvatica en Fagus sylvatica atrop, Carpinus betulus, Crataegus monogyna, Buxus en Taxus baccata.”

“Onze ouders lieten hun administratie al door Vermetten | accountants en adviseurs in Rijsbergen doen en hadden daar heel goede ervaring mee. Wij kozen dus ook voor hen. De aandacht is heel persoonlijk en er wordt proactief met ons meegedacht, zoals bij veranderingen in de regelgeving. In de toekomst wil onze zoon Styen onze boomkwekerij beetje bij beetje overnemen. Hij is bijzonder enthousiast en wordt door Vermetten gecoacht, en dat helpt enorm.”

Ook op zoek naar een deskundige en proactieve coach? Neem vrijblijvend contact met ons op