Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Accountenzplus sluit zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs

Vermetten | accountants en adviseurs is een full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken zo’n 200 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant, waaronder Roosendaal, Gilze, Diessen, Etten-Leur, Made, Tilburg en Waalwijk.   

 

Accountenz+  

Accountenz+ is een advieskantoor voor MKB ondernemingen, DGA’s en Vermogende Particulieren. Met een team van professionals worden vanuit de vestiging in Roosendaal ondernemers en DGA’s ondersteund in het realiseren van hun financiële toekomstdoelen.   

De diensten van Accountenzplus zullen vanaf 1 juli 2021 worden voortgezet onder de naam Vermetten | accountants en adviseurs. De diensten worden verricht vanuit de huidige vestiging aan De Stok 24 in Roosendaal. Aan het einde van het jaar worden de krachten én expertise van onze medewerkers gebundeld door vanuit één hoofdlocatie te gaan werken: de Vughtstraat 30 in Roosendaal.   

 

Vermetten | accountants en adviseurs 

Voor Accountenzplus biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten | accountants en adviseurs onder andere audits, corporate finance, juridische dienstverlening, vastgoedadvies, financial planning, HR-advies en estate planning. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat vertegenwoordigd is in vijftig landen wereldwijd. Bekijk meer informatie op www.vermetten.nl 

 

Klanten uit West-Brabant 

Zowel Accountenzplus als Vermetten | accountants en adviseurs kijken uit naar een prettige en constructieve samenwerking. Vanuit het regiokantoor in Roosendaal kunnen we klanten in de wijde omgeving bedienen en ondernemers in West-Brabant nóg beter begeleiden om het best uit zichzelf én hun onderneming te halen.