Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Lincy zet alles op alles voor Alpe d’HuZes

U heeft ongetwijfeld al eens gehoord van Alpe d’HuZes, de grootschalige sponsoractie waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ fietsen, lopen of wandelen deelnemers tot wel zes keer de Alpe d’Huez op. Dit jaar neemt ook Lincy van de Wouw-Vennix deel aan de sponsoractie. Lincy maakt de ziekte van dichtbij mee, want een jaar geleden is er bij haar moeder longkanker geconstateerd. Lincy: “Als iemand die dicht bij je staat de diagnose krijgt, dan staat de wereld stil. Je leven draait ineens alleen nog maar om de ziekte en de behandeling ervan.”

Bijdrage leveren aan onderzoek
Lincy neemt op 7 juni voor de eerste keer deel aan Alpe d’Huzes. Ze is opgenomen in het team BIG Challenge 1 Bike2Fight, een team bestaande uit wielrenners, hardlopers en wandelaars uit de omgeving van Diessen en Bladel. Lincy: “Momenteel ben ik druk met alle voorbereidingen. Ik train drie keer per week met een loopmaatje en we hebben speciale trainingsdagen met het gehele team. Hier delen we tips en trainen we onze conditie en uithoudingsvermogen. Tijdens de Alpe d’HuZes hoop ik drie keer de berg te bedwingen, Dankzij Alpe d’HuZes kan ik een bijdrage leveren aan het onderzoek en de behandeling van kanker. Voor nu en met name voor de generatie na ons.”

Vermetten | accountants en adviseurs sponsort Lincy

Met deelname aan de Alpe d’HuZes hoopt Lincy een mooi sponsorbedrag op te halen. Er zijn al diverse sponsoren die zich aan het goede doel hebben verbonden. Eén van die sponsoren is Vermetten | accountants en adviseurs. Lincy: “Jack Kouwenberg van Vermetten is sinds jaar en dag accountant van ons bedrijf Graveka Diessen. Ik vertelde hem over mijn deelname aan Alpe d’HuZes, en hij twijfelde geen moment om mij te sponsoren. Vermetten | accountants en adviseurs is één van de vier T-shirtsponsoren en hier ben ik heel dankbaar voor. Ik vind het super dat Jack en zijn collega’s mij steunen en zo’n mooi bedrag aan kankeronderzoek willen bijdragen!”

Sponsoring team BIG Challenge 1 Bike2Fight

Wilt u Lincy sponsoren? Dit kan via de website van Alpe d’HuZes. U kunt uiteraard ook deelnemen aan één van de activiteiten van team BIG Challenge 1 Bike2Fight. Meer informatie over deze activiteiten vindt u op de Facebookpagina van het team.

  • Op 22 april is er een hardloop- en wandelevenement in Diessen (start kantoor Graveka Diessen). Het inschrijfgeld is € 10 per persoon.
  • Op 26 april is er in Den Tref in Hapert een Tonpraatavond. Het entreebedrag en de drank komen ten goede aan Alpe d’HuZes.
  • Op 5 en 6 mei is er een Huis, Tuin & Garage Sale in de wijken de Elst en Loosche Akkers in Hilvarenbeek.
  • Winkeliers uit de regio krijgen advertentieruimte in weekblad De Hilverbode.

Koopt u bij bakkerij Van Hulten in Diessen en Moergestel een Alpe d'HuZes-broodje, dan gaat voor ieder broodje € 1 naar Alpe d’HuZes.