Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Vermetten Update

Maak vanaf mei 2023 gebruik van de subsidieregeling Circulaire Economie

Maak vanaf mei 2023 gebruik van de subsidieregeling Circulaire Economie. Vermetten | Accountants & Adviseurs staat klaar om je te helpen bij het aanvragen van deze subsidie. In totaal is er 2,5 miljoen euro beschikbaar voor de ontwikkeling van producten en diensten binnen de circulaire economie, met focus op de bouw en duurzame consumptiegoederen.

Belang van een circulaire economie

Op dit moment gebruiken we jaarlijks meer grondstoffen dan de aarde kan leveren. Om dit te veranderen, is een overstap naar een circulaire economie cruciaal. De RVO heeft de Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie (KIA-CE) ontwikkeld om kennis en innovatie te stimuleren. Een belangrijk middel daarbij is de subsidie uit deze regeling. Vermetten | Accountants & Adviseurs helpt bedrijven in diverse sectoren, zoals agro, e-commerce, transport, zorg, retail en horeca, met het aanvragen van deze subsidie.


Subsidiepot van 2,5 miljoen euro

Tussen 22 mei en 7 september 2023 vindt de derde ronde plaats voor het aanvragen van subsidie uit de KIA-CE. De beschikbare 2,5 miljoen euro is bestemd voor de ontwikkeling van circulaire producten, processen en diensten in de bouw, maakindustrie en duurzame consumptiegoederen. De subsidie richt zich op technologisch onderzoek, ontwikkeling van nieuwe producten, verbetering van producten, diensten, processen en onderzoek naar consumentengedrag en verdienmodellen.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over de regeling en de informatiebijeenkomst kun je terecht op de RVO-pagina over de KIA-CE. Bezoek ook de website van de KIA-CE voor informatie over de Kennis- en Innovatieagenda. Heb je vragen over de subsidieregeling of wil je je bedrijf verduurzamen? Neem dan contact op met Stephan Mourits, adviseur Duurzaamheid bij Vermetten | Accountants & Adviseurs. Bel naar 088-8370302 of e-mail naar stephan.mourits@vermetten.nl.

Meer weten over dit onderwerp

Liever iemand persoonlijk spreken?

Stephan Mourits
Adviseur duurzaamheid