Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meuwese accountants en adviseurs sluit zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs

Vermetten | accountants en adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken zo’n 140 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant, waaronder Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk, Diessen, Roosendaal, Rijsbergen, Made en Gilze.

Meuwese accountants en adviseurs

Theo Meuwese en zoon Ralph Meuwese runnen al ruim twintig jaar het Tilburgs accountantskantoor Meuwese accountants en adviseurs. Accountancy, belastingadvies en administratieve dienstverlening zijn altijd de belangrijkste diensten van Meuwese geweest, gecombineerd met de passie en ervaring van Theo Meuwese. De keuze voor Vermetten | accountants en adviseurs was dan ook snel gemaakt toen Theo en Ralph nadachten over de toekomst van hun kantoor waarin zij beiden nog lang actief willen blijven. De kernwaarden van Vermetten sluiten naadloos aan bij de filosofie en werkwijze van Meuwese. De diensten van Meuwese zullen vanaf 1 juni 2019 voortgezet worden onder de naam Vermetten Meuwese. De diensten worden verricht vanuit de huidige vestiging aan de Piushaven 1-02 én vanuit de vestiging Ringbaan West 268 in Tilburg.

Vermetten | accountants en adviseurs

Voor Meuwese biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten | accountants en adviseurs onder andere audits, corporate finance,  juridische dienstverlening, vastgoedadvies, financialplanning, HR-advies, estateplanning en ICT-advies. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat vertegenwoordigd is in vijftig landen wereldwijd.

Ook benieuwd naar de dienstverlening van Vermetten | accountants en adviseurs? Neem vrijblijvend contact met ons op.