Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Richard van Zon AA, nieuwe vestigingsleider Diessen

“In het verleden heb ik bij verschillende accountantskantoren gewerkt, waaronder een accountantskantoor in de bouwsector. In 2017 ben ik benaderd door een bevriende accountant. Hij werkte bij Vermetten en vroeg of ik eens wilde komen praten. Hij was heel enthousiast over Vermetten en dacht dat dit dé werkgever voor mij zou zijn. Geheel vrijblijvend ben ik op gesprek geweest. Tijdens dat gesprek was de klik er meteen. De manier van communiceren, het laagdrempelige karakter en de mogelijkheid om te groeien en stappen te maken … het voelde van beide kanten goed. Helaas was er niet gelijk een functie beschikbaar, dus ik zei dat ze mij altijd mochten benaderen als er een vacature kwam.
 

Mooie groei doorgemaakt met vestiging Tilburg

Enkele maanden later was het zover: er kwam een functie vrij in de vestiging aan de Ringbaan-West in Tilburg. Ik zei mijn huidige baan op en ging aan de slag als relatiebeheerder. Vanaf het begin heb ik mijn ideeën duidelijk gemaakt: ik wilde helpen bij het uitbouwen van de organisatie. Al gauw mocht ik daarom meekijken met de vestigingsleider van Vermetten Tilburg, Eric van Wanrooij (later Jörgen Kroot). De vestiging maakte in een paar jaar tijd een enorme groei door: van ongeveer vijftien medewerkers zijn we naar veertig medewerkers gegaan. Verschillende accountantskantoren hebben zich bij ons aangesloten en we hebben met z’n allen de schouders eronder gezet om er één Vermetten van te maken en om onze klanten te bedienen volgens de Vermetten-visie. Met succes!
 

Op eigen benen staan

Van relatiebeheerder groeide ik door naar teamleider. Een mooie functie, want zo kon ik bijdragen aan het succes van het team en het succes van de vestiging. Daarnaast wilde ik altijd nog eens op eigen benen staan. Deze ambitie heb ik uitgesproken en ik kreeg vanuit Vermetten alle ruimte om te ontdekken wat bij mij past. In 2021 deed de kans zich voor: op de vestiging Diessen zochten ze een nieuwe vestigingsleider. Ik had deze stap nog helemaal niet verwacht, want ik ben 36 jaar oud en zag dit niet direct als volgende stap. De functie past echter perfect bij mijn ambitie en het was de ultieme kans om op eigen benen te staan en een eigen vestiging te leiden. 
 

MKB-klanten én agrarische klanten

De vestiging in Diessen is een vestiging met een specialisme: de vestiging richt zich naast MKB-klanten op agrarische klanten. Dit vind ik een heel mooie mix, want het zijn twee verschillende klantengroepen met twee verschillende behoeften. Dat maakt het uitdagend en leuk. De afgelopen tijd heb ik kennisgemaakt met het team en heb ik mij verdiept in de klanten en de manier van werken. De komende jaren wil ik heel mooie stappen maken met de vestiging.
 

Vergroten van werkgeluk

Een fijne sfeer binnen het team vind ik belangrijk. Ik wil alle medewerkers in hun kracht zetten en hen ondersteunen het maximale uit zichzelf te halen. De medewerkers moeten zich gehoord voelen: ze mogen zich ontwikkelen – of het nu in de hoogte of in de breedte is. In het team zitten collega’s die graag op de voorgrond treden en in het zicht opereren. Andere collega’s blijven liever achter de coulissen en komen daar het beste tot hun recht. Dat is allebei goed. Het ultieme doel is het vergroten van het werkgeluk: medewerkers moeten op hun plek zijn en zich goed voelen. Samen kunnen wij zorgen voor de gewenste kwaliteit om onze relaties optimaal te bedienen. 
 

Thuisgevoel bij Vermetten

Kortom, ik voel mij thuis bij Vermetten. De deskundige, daadkrachtige en doeltreffende werkwijze, zonder gedoe: het past perfect bij mij. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en je ambities uit te spreken en na te jagen. En wat ook past in de huidige tijdsgeest: er is een goede werk-privébalans. Dit zijn geen loze woorden, maar dit is 100% waar. Je krijgt de ruimte om thuis te werken en je werkdag zelf in te vullen, óók na corona. De afgelopen jaren heb ik een mooie reis gemaakt binnen Vermetten en ik hoop dat die reis nog lang niet stopt. Vermetten is een heel fijne club!” 
 

Ook aan de slag bij Vermetten Diessen?

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wil jij werken bij Vermetten in Diessen? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Momenteel zoeken wij (aankomende) accountants AA die graag de handen uit de mouwen steken en die het beste uit zichzelf willen halen. Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog! Ook voor onze andere vestigingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk al onze vacatures op www.verdermetvermetten.nl en ontdek of wij jouw nieuwe werkgever worden!