Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Strategische focus op verdere uitbouw van de controlepraktijk van Vermetten

Om wettelijke controleopdrachten uit te mogen voeren, dient een accountantskantoor te beschikken over een vergunning uitgegeven door de AFM (Autoriteit Financiële Markten). 

Onlangs heeft de AFM van vijf WTA-kantoren de vergunning tot het mogen uitvoeren van wettelijk verplichte controles op jaarrekeningen ingetrokken. Twee andere kantoren verliezen op korte termijn hun AFM-vergunning (lees het hele artikel hier).

Vermetten | accountants en adviseurs beschikt sinds 2008 over een AFM-vergunning. In 2017 is de kwaliteit van onze controledossiers opnieuw getoetst. Wij zijn trots op het resultaat van deze toetsing aangezien wij de hoogst mogelijke kwaliteitsscore hebben ontvangen. Het controleteam van Vermetten is gespecialiseerd in het uitvoeren van controleopdrachten bij MKB- en familiebedrijven conform onze kernwaarden deskundig, daadkrachtig, doeltreffend en zonder gedoe.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een wettelijke of vrijwillige controleopdracht door ons laten uit te laten voeren? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Tevens zijn wij nog op zoek naar ambitieuze starters, klik hier voor meer informatie! 

 

Bron: Accountancy van Morgen