Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Vermetten Update

Vermetten wint de CaseWare CwX 2023 award voor integrated accounting

Op 28 juni was het zover: de allereerste editie van CwX. CaseWare, leidend in softwareoplossingen voor financiële professionals, heeft dit jaar voor het eerst awards uitgereikt aan klanten die met hun software aanzienlijke resultaten hebben geboekt. Waarom viel Vermetten in de prijzen? Omdat we ons softwarelandschap volledig hebben vernieuwd met behulp van de krachtige CaseWare Cloud-apps! Jurgen Kolsteren had de eer om namens Vermetten de award in ontvangst te nemen. Hij deelde na de uitreiking zijn inzichten tijdens een boeiend panelgesprek.

Integrated accounting bij Vermetten
Integrated accounting koppelt diverse boekhoudsystemen en -processen voor een compleet financieel overzicht. Dit verbetert de efficiëntie, nauwkeurigheid en toegankelijkheid van financiële data, wat bedrijven helpt om gedegen beslissingen te maken en strategieën te ontwikkelen.

Bij Vermetten hebben we integrated accounting volledig omarmd, aangezien het veel voordelen biedt. We gebruiken nu verschillende CaseWare cloud-apps zoals, KLANT+, ADV+, SAMENSTEL+, MONITOR+ en PBC+, met SAMENSTEL+ nog in de beginfase van uitrol. Verder hebben we AuditCase geïntegreerd voor onze CRM-behoeften, en onderzoeken we de mogelijke integratie van AUDIT+ en VPB+ als waardevolle aanvullingen op ons software-ecosysteem.

De uitdaging van veranderingen
Jurgen over de aanpak van Vermetten: “We hebben veel veranderingen moeten doorvoeren en veranderingen leiden vaak tot weerstand. Veranderen kan gewoon heel lastig zijn en dit moet je zorgvuldig aanpakken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit projectmatig te doen.” Vermetten heeft gespecialiseerde projectgroepen opgezet, elk uitgerust met de nodigde expertise en middelen. Hiermee hebben we gezamenlijk de veranderingen vlot geïmplementeerd. We stelden heldere doelen en communiceerden de voordelen van de veranderingen om eventuele weerstand te overwinnen. Jurgen voegt toe: “Vaak is de weerstand in het begin groot, maar wordt deze snel  minder. Iedereen ziet na verloop van tijd de voordelen en de weerstand verdwijnt als sneeuw voor de zon.”

De voordelen van de cloud
De integratie van innovatieve CaseWare Cloud-apps heeft onze visie op en aanpak van het administratieve proces en het samenstelproces 
veranderd. Dit resulteert in een flexibelere en efficiëntere dienstverlening.

In de accountancywereld is veiligheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang. Door serverloos te werken waarborgen we de veiligheid en integriteit van onze data. En gezien onze recente groei door overnames, is de flexibiliteit van de cloud onmisbaar voor een effectieve samenwerking tussen de diverse kantoren. Bovendien trekken we nieuw, jong talent aan dankzij de moderne, gebruiksvriendelijke werkomgeving die onze cloud-apps bieden.

Vermetten helpt om uw financiële doelen te bereiken
De CwX 2023 award van CaseWare benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie en zet de spotlight op onze voortdurende ambitie om optimale diensten te leveren in de accountancy. We blijven innoveren en optimaliseren om aan de voorhoede te blijven en om onze klanten een uitstekende service te bieden. Wilt u de integriteit, veiligheid en efficiëntie van uw financiële processen waarborgen en uw onderneming naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op. Wij lichten graag in een persoonlijk gesprek toe hoe we u kunnen ondersteunen.  

Overzicht