Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Wij zijn Vermetten Tilburg. Aangenaam!

Vermetten | accountants en adviseurs groeit gestaag. Zo zijn we de afgelopen jaren dusdanig gegroeid, dat we op vier plekken in Tilburg te vinden waren. Vermetten Meuwese was gevestigd aan de Piushaven, Vermetten ILC aan de Aphroditestraat en Vermetten Tilburg aan de Ringbaan West. Daarnaast is per 1 november ook Cevezet aangesloten en dit bedrijf was te vinden aan het Korvelplein. Om de krachten én expertises van deze afzonderlijke vestigingen te bundelen, is er besloten om vanuit één hoofdlocatie te gaan werken. Vanaf 1 november heten wij klanten welkom op de Ringbaan West.
 

Aanwezig op ‘accountantsboulevard’ Tilburg

Eric van Wanrooij AA is bedrijfsadviseur en vestigingsleider van Vermetten Tilburg. Hij vertelt: “Vermetten is van oorsprong een accountantskantoor uit Gilze, maar in de loop der jaren zijn we ook steeds actiever geworden in andere Brabantse regio’s, waaronder Tilburg. Dankzij fusies met andere accountantskantoren hadden we op een gegeven moment vier vestigingen in Tilburg. De vestiging op de Ringbaan West is een belangrijke, omdat Vermetten veel klanten in Tilburg en omgeving heeft en een centrale plek in Tilburg dan ook belangrijk vindt. Deze locatie is gevestigd aan de zogenaamde ‘accountantsboulevard’ van Tilburg waar Vermetten natuurlijk niet mag ontbreken. Zo hebben we ervoor gekozen om alle vier de vestigingen in één hoofdvestiging te verzamelen.” Op de vestiging werken momenteel zo’n dertig medewerkers, onder wie accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en relatiebeheerders.
 

Gerenoveerd pand met foto’s Tilburgse iconen

Het pand aan de Ringbaan West is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd, zodat er een frisse, moderne en prettige kantoorruimte is ontstaan. Eric: “Het pand beschikt over een modern interieur en heeft een heel open karakter – iets wat bij Vermetten past. Daarnaast willen we onze klanten een warm ‘thuisgevoel’ geven in onze Tilburgse vestiging. We hebben er daarom voor gekozen om karakteristieke en zeer bekende Tilburgse plekken terug te laten komen in ons interieur. In mijn kamer hangt bijvoorbeeld een foto van de watertoren aan de Bredaseweg. Deze watertoren ligt op steenworp afstand van het kantoor en ik ben in die wijk opgegroeid. Bij de receptie hangt een grote foto van de Piushaven, een andere Tilburgse icoon. Wanneer klanten de foto zien, zorgt dit gelijk voor een leuk gesprek.”
 

Het DNA verandert niet

Om klanten en relaties van de samengevoegde vestigingen met elkaar én met alle Vermetten-medewerkers kennis te laten maken, was er op donderdag 14 november een officiële opening. Eric: “We wilden onze klanten laten zien dat er een uitgebreid gemotiveerd en geïnspireerd team voor ze klaar staat. Met dit uitgebreide team kunnen we onze dienstverlening nóg verder verbeteren. Daarnaast vonden we het belangrijk dat onze relaties konden ervaren dat het DNA binnen alle vestigingen hetzelfde is – onze aanpak en werkwijze verandert dus niet door deze samenvoeging. En natuurlijk is het ook goed om de omgeving te laten zien waar ons Tilburgse kantoor voortaan gevestigd is.”
 

Geslaagde opening op 14 november

Volgens Eric was de opening op 14 november enorm geslaagd. “Relaties konden tussen 16.00 en 20.00 uur een bezoek brengen aan het kantoor, maar rond tienen gingen de laatste mensen pas naar huis. In totaal zijn er zo’n 600 relaties langsgekomen en we hebben van iedereen alleen maar positieve ervaringen gehoord. Ook kregen we veel complimenten over de act van cabaretière Karin Bruers. Bruers is in Tilburg en omstreken erg bekend en ze sprak de bezoekers op humoristische en verrassende wijze toe. Ze is een kei in improviseren en had al snel de lachers op de hand, met name toen ze een aantal van ons interviewde en op de korrel nam. Erg leuk en herkenbaar!”
 

Zonder gedoe!

Eric besluit: “Veel kantoren aan de Ringbaan West beschikken over een lange historie, en wij zijn een relatief nieuwe speler in Tilburg. Toch hebben wij in korte tijd al aanzienlijke naamsbekendheid verworven, vooral door onze no-nonsense mentaliteit en werkwijze. Dankzij onze bedrijfsopzet zijn wij niet alleen de huisarts van de ondernemer: wij zijn het medisch centrum. Wij kunnen direct doorschakelen naar alle specialisten binnen onze organisatie, zoals fiscalisten, auditaccountants, juristen, financieringsspecialisten, financial planners en estate planners. Bovendien zijn wij deskundig, daadkrachtig en doeltreffend, zonder gedoe! Dat blijft niet onopgemerkt, want veel mkb’ers uit de regio weten ons inmiddels te vinden. Kortom: Tilburg is nog lang niet klaar met ons – en wij niet met Tilburg!”
 

In contact met Vermetten Tilburg

Wilt u meer informatie over Vermetten Tilburg? Of wilt u direct een afspraak plannen voor een persoonlijk adviesgesprek? Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)13 - 54 38 585. Wij komen graag met u in contact. Tevens willen we u laten weten dat onze locatie aan de Piushaven niet is gesloten, maar op afspraak te bezoeken is. Zo hebben we ook een mooie ontvangstlocatie in het bruisende hart van Tilburg.