Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Van de Ven Vermetten

Accountantskantoor Sint-Oedenrode

Locatie Sint-Oedenrode

Gepassioneerde professionals
in en uit Sint-Oedenrode

Zoekt u een adviseur die u kan helpen op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, HR, arbeidsrecht of mediation? Maak kennis met Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder een vestiging in Sint-Oedenrode.

Van de Ven bestaat al bijna 80 jaar en ligt op een strategisch locatie aan de A50 in de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Veghel. Vanaf 1 januari worden de diensten met het bestaande team van ca. 35 professionals en op dezelfde locatie voortgezet onder de naam Van de Ven Vermetten | accountants en adviseurs.

Accountantskantoor in Sint-Oedenrode

Dienstverlening vestiging Sint-Oedenrode

Van de Ven Vermetten | accountants en adviseurs is gevestigd aan De Kampen, Jan Tinbergenstraat 4 in Sint-Oedenrode . Vanuit deze vestiging ondersteunen wij ondernemers in binnen- en buitenland op het gebied van accountancy, financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht en HR-advies. Wij helpen u hierbij op een deskundige, daadkrachtige én doeltreffende werkwijze.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u contact met onze specialisten van vestiging Sint-Oedenrode? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij lichten een en ander graag aan u toe en nodigen u graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.