Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Belastingzaken voor ondernemers

Loonbelasting, omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting of de btw-aangifte? Met Vermetten | accountants en adviseurs kunt u vertrouwen op een accurate aangifte en op een scherp oog voor besparingsmogelijkheden en fiscale optimalisatie.

Deskundige belastingadviseurs

Onze belastingadviseurs voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Daarnaast is Vermetten aangesloten bij TGS Global, het internationale netwerk van accountantskantoren. Dit netwerk behoort tot de top 20 van internationale accountancynetwerken, waardoor wij voor internationale fiscale vraagstukken wereldwijd kunnen beschikken over een netwerk van specialisten.

Horizontaal toezicht

Vermetten heeft een convenant met de Belastingdienst over horizontaal toezicht. Dienen wij een aangifte namens u in, dan leidt dit zonder correctie tot een aanslag. Daardoor kunt u het fiscale jaar meteen na de aangifte beschouwen als afgerond. Bovendien worden uw fiscale vragen met voorrang behandeld. We vertellen u graag of uw bedrijf ook in aanmerking komt voor horizontaal toezicht.

Grensoverschrijdende arbeid

De wereld wordt steeds kleiner en transparanter. Onze fiscaal deskundigen weten alles over internationaal ondernemen en de fiscale gevolgen daarvan. Bijvoorbeeld over in welk land u sociale verzekeringspremies moet betalen, in welk land u inkomstenbelasting verschuldigd bent en of u wellicht in aanmerking komt voor de 30%-regeling of de Nederlandse compensatieregeling.

Deel uw uitdaging met ons