Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

HR-advies voor ondernemers

Uw medewerkers zijn de ruggengraat van uw onderneming. Daarom is het belangrijk een aantrekkelijke werkgever te zijn én te blijven. Tegelijkertijd brengt het in dienst hebben van personeel de nodige vragen met zich mee. De HR-experts van Vermetten | accountants en adviseurs kunnen u voorzien van een deskundig advies en doeltreffende HR-oplossingen.

Per ingang van augustus 2022 hebben er wetswijzigingen plaats gevonden met betrekking tot het Arbeidsrecht. De wetswijzigingen hebben gevolgen voor de inhoud van arbeidsovereenkomsten en aanvullende regelingen. Lees hier meer over wat Vermetten voor u kan betekenen. 

Personeelsdossier

Bij het aannemen van personeel is het van belang om afspraken correct vast te leggen. Vermetten helpt u zowel de wettelijke verplichtingen als de onderlinge verwachtingen vast te leggen in praktische en leesbare documenten. Daarbij bieden wij oplossingen voor een arbeidsovereenkomst, personeelshandboek en aanvullende regelingen, zoals een autoregeling en verzuimprotocol. Afhankelijk van uw behoefte richten wij een volledig en digitaal personeelsdossier voor u in.

Zonder gedoe

Loonbelasting en sociale zekerheid

De (fiscale) wet- en regelgeving op het gebied van medewerkers wordt steeds ingewikkelder. Daarom biedt Vermetten u advies op maat over bijvoorbeeld loonbelasting en sociale verzekeringen. Ook bij het voorbereiden en begeleiden van looncontroles kunnen onze specialisten u helpen. En heeft u medewerkers uit het buitenland in dienst? Ook dan kan Vermetten u bijstaan.

Toepassen cao

Weet u niet welke cao van toepassing is op uw personeel? Gaan uw activiteiten als onderneming wijzigen? Dan is het verstandig om vast te stellen aan welke cao-verplichtingen u moet voldoen. De HR-adviseurs van Vermetten onderzoeken welke cao op u van toepassing is en adviseren u vervolgens welke consequenties dit heeft voor de arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie.

Beoordelen en belonen

Medewerkers verwachten een eerlijke beloning. Dit vraagt om periodieke afstemming over prestatieverwachtingen en feedback op het functioneren. Vermetten HR Advies ondersteunt uw organisatie graag met het inrichten van een passende HR-cyclus.

Sparringpartner voor leidinggevenden

Als leidinggevende krijgt u te maken met situaties die vragen om overleg met HR. Of het nu gaat om het behouden van medewerkers, ziekte, onbetaald verlof, bepalen van de juiste arbeidsvoorwaarden of opleiding, promotie of ontslag: Vermetten HR Advies biedt u de mogelijkheid hierover te sparren. Daarbij krijgt uw leidinggevende concreet (arbeids-juridisch) advies. Mocht blijken dat er een verzuimspecialist of advocaat nodig is, dan biedt ons netwerk met samenwerkingspartners uitkomst.

Deel uw uitdaging met ons