Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Overig

Kalb Accountants sluit zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs

Vermetten | accountants en adviseurs gaat een nieuwe samenwerking aan. Per september sluit Kalb Accountants zich aan bij het Brabantse accountancy- en advieskantoor. Lees hier meer over de aansluiting.

Vermetten | accountants en adviseurs is een full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken ruim 250 professionals vanuit diverse locaties in Brabant.  

Kalb Accountants 

Vanuit de locatie Valkenswaard ondersteunt Kalb Accountants al ruim 85 jaar ondernemers en DGA’s in het realiseren van hun financiële toekomstdoelen. De diensten van Kalb worden vanaf heden met hetzelfde team van ca. 20 professionals voortgezet onder de naam Kalb Vermetten | accountants en adviseurs. Op de vertrouwde locatie aan Den Dries 5 in Valkenswaard en onder de dagelijkse leiding van Peter Kalb RA.  

Vermetten | accountants en adviseurs 

Voor Kalb Accountants biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten | accountants en adviseurs onder andere audits, corporate finance, juridische dienstverlening, vastgoedadvisering, financial planning, HR-advies en estate planning. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat is vertegenwoordigd in meer dan vijftig landen wereldwijd. Voor Vermetten betekent deze aansluiting een vergroting van haar netwerk richting het oostelijk deel van Brabant; een gebied met veel, mooie bedrijvigheid.