Geschillen

Als ondernemer krijgt u ongetwijfeld te maken met een zakelijk geschil. Bijvoorbeeld met een leverancier, klant of werknemer. In sommige gevallen lopen de gemoederen hoog op en verandert een geschil in een conflict. In deze gevallen is het verstandig om u te laten bijstaan door een professionele partij.

Belangrijk om snel te handelen

Een niet betalende klant, een complexe procedure over aansprakelijkheid of een onenigheid over een overeenkomst … geschillen kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Van arbeidszaken tot aansprakelijkheidskwesties. Van conflicten rondom onroerend goed, overnames, financieringen, of leveranties tot verzekeringskwesties en juridische en fiscale procedures. De adviseurs van Vermetten | accountants en adviseurs hebben jarenlange ervaring met juridische en fiscale procedures en geschillen. Het is hierbij zaak om snel te handelen, zodat het geschil niet uit de hand loopt en vlot opgelost wordt.

Juridische zorgen uit handen nemen

De adviseurs van Vermetten | accountants en adviseurs kijken graag met u mee, adviseren u en nemen u desgewenst alle juridische zorgen uit handen. Wij kunnen juridische procedures voor u begeleiden, zowel bij de overheidsrechter als bij andere scheidsgerechten, zoals raden van arbitrage en geschillencommissies.