Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Financieel adviseur

Bent u eigenaar van een MKB-onderneming of werkt u op de administratie van een MKB-organisatie? Bent u op zoek naar een financieel adviseur die u bijstaat bij omvangrijke of ingewikkelde financiële ondernemingskwesties? Maak kennis met Vermetten | accountants en adviseurs. Wij zijn een gerenommeerd accountancy- en adviesbureau uit Noord-Brabant en beschikken over de kennis en kunde om u van deskundig, daadkrachtig en doeltreffend financieel advies te voorzien. Lees meer informatie over de mogelijkheden! 

Fullservice accountants- en adviesorganisatie

Vermetten | accountants en adviseurs is opgericht in 1995. In de voorbije vijfentwintig jaren is ons kantoor uitgegroeid tot een fullservice accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Er werken ruim honderdvijftig professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant. Doordat we over verschillende kantoren beschikken, zitten we vrijwel altijd bij u in de buurt. Wel zo gemakkelijk! 

Financieel advies en andere diensten

Bij Vermetten werken financieel adviseurs, accountants, administrateurs, bedrijfsadviseurs en fiscalisten. Zij staan MKB-ondernemers en particulieren bij op tal van vlakken. Zo ondersteunen zij u bij financieel advies, bedrijfsopvolging, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies en MKB-advies. Ook kunnen zij u ondersteunen bij fiscale vraagstukken, vastgoedadvies en juridische dienstverlening. In onze dienstverlening kunt u rekenen op ‘Deskundigheid zonder gedoe’. Bij al onze werkzaamheden passen wij de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend toe – ook wel de 3D’s genoemd. Als klant van Vermetten | accountants en adviseurs levert u dit tal van voordelen op!

Financieel adviseur inschakelen? 

Is uw interesse gewekt en wilt u gebruikmaken van de diensten van Vermetten | accountants en adviseurs, zoals het financieel advies? Of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? In beide gevallen vragen wij u contact met ons op te nemen. Bel naar +31 (0)161 - 45 60 56 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers nemen contact met u op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek vertellen wij u meer over onze dienstverlening en leggen wij u uit wat onze financieel adviseurs voor uw organisatie kan betekenen.