Financieel adviseur

Bent u eigenaar van een MKB-onderneming of werkt u op de administratie van een MKB-organisatie? Bent u op zoek naar een financieel adviseur die u bijstaat bij omvangrijke of ingewikkelde financiële ondernemingskwesties? Maak kennis met Vermetten | accountants en adviseurs. Wij zijn een gerenommeerd accountancy- en adviesbureau uit Noord-Brabant en beschikken over de kennis en kunde om u van deskundig, daadkrachtig en doeltreffend financieel advies te voorzien. Lees meer informatie over de mogelijkheden! 

Fullservice accountants- en adviesorganisatie

Vermetten | accountants en adviseurs is opgericht in 1995. In de voorbije vijfentwintig jaren is ons kantoor uitgegroeid tot een fullservice accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Er werken ruim honderdvijftig professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant. Doordat we over verschillende kantoren beschikken, zitten we vrijwel altijd bij u in de buurt. Wel zo gemakkelijk! 

Financieel advies en andere diensten

Bij Vermetten werken financieel adviseurs, accountants, administrateurs, bedrijfsadviseurs en fiscalisten. Zij staan MKB-ondernemers en particulieren bij op tal van vlakken. Zo ondersteunen zij u bij financieel advies, bedrijfsopvolging, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies en MKB-advies. Ook kunnen zij u ondersteunen bij fiscale vraagstukken, vastgoedadvies en juridische dienstverlening. In onze dienstverlening kunt u rekenen op ‘Deskundigheid zonder gedoe’. Bij al onze werkzaamheden passen wij de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend toe – ook wel de 3D’s genoemd. Als klant van Vermetten | accountants en adviseurs levert u dit tal van voordelen op!

Financieel adviseur inschakelen? 

Is uw interesse gewekt en wilt u gebruikmaken van de diensten van Vermetten | accountants en adviseurs, zoals het financieel advies? Of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? In beide gevallen vragen wij u contact met ons op te nemen. Bel naar +31 (0)161 - 45 60 56 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers nemen contact met u op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek vertellen wij u meer over onze dienstverlening en leggen wij u uit wat onze financieel adviseurs voor uw organisatie kan betekenen. 

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn.
 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven.
 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet onnodig lastiggevallen met allerlei rompslomp.

Uw accountancy en advies partner in Brabant

Wij werken voor