Agro.

Binnen ons agrarisch accountantskantoor is een betrokken en ervaren team aanwezig dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in de advisering in de agrarische sector. Onze Agro bedrijfsadviseurs zijn afkomstig uit de agrarische sector en weten daardoor exact wat er bij u speelt en wat de verwachte trends en ontwikkelingen zijn.

Wij staan voor u klaar

Onze Agro bedrijfsadviseurs kunnen u ondersteunen bij kleine en grote vraagstukken. Zij begeleiden u bijvoorbeeld bij investeringsvraagstukken en bij het verbeteren van uw bedrijfsrendement. Wij weten waar u als agrarisch ondernemer voor staat en zijn actief betrokken bij uw bedrijfsvoering. Ook hebben wij als agrarisch boekhoudkantoor aandacht voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en voor mogelijke subsidiekansen. De dienstverlening vindt plaats vanuit een betrokken team van agrarisch accountants waarbij u altijd een aanspreekpunt heeft die uw bedrijf en uw persoonlijke situatie kent en hierdoor in staat is om samen met u tot een optimaal resultaat van uw onderneming te komen.

Sectoren

De landbouw kent een groot aantal sectoren. Ook binnen de regio is de diversiteit aan landbouwbedrijven groot. Hierdoor hebben we binnen het team ervaring en kennis opgebouwd voor de volgende sectoren:

  • Melkveehouderij
  • Intensieve veehouderij
  • Akkerbouw
  • Boomkwekerij
  • Groente- en fruitteelt
  • Verbrede landbouw


Advisering

Naast het verzorgen van de financiële boekhouding, de fiscale aangiften en de loonadministratie adviseren we onze klanten op alle mogelijke vraagstukken waar u als agrarische ondernemer mee te maken heeft. Onze advisering betreft onder andere de volgende onderstaande onderdelen.

Onze specialisten

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn. 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven. 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet lastiggevallen met allerlei rompslomp. 

Gerelateerde artikelen

Klanten