Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Interpak beoordeelt Vermetten | accountants en adviseurs

Interpak is een verpakkingsspecialist uit de Zeeuwse plaats Tholen. Al sinds 1976 is het familiebedrijf gespecialiseerd in het verpakken van uiteenlopende artikelen. Inmiddels verpakt Interpak met name voedingsmiddelen. Deze worden door de afnemers aangeleverd in bulk en vervolgens door Interpak verpakt in een consumentenverpakking. De verpakkingen van Interpak worden hoofdzakelijk geleverd aan opdrachtgevers in Europa en soms ook daarbuiten. 

Vertrouwen stellen

Sinds 2013 werkt Interpak samen met Vermetten | accountants en adviseurs. Peter Knipscheer, managing director bij Interpak, vertelt het volgende: “Wij beschikken over een eigen administratie-afdeling, maar hebben voor het controleren en verder verwerken van de cijfers behoefte aan een externe accountant. Wij werkten lange tijd met een ander accountancykantoor, maar wilden het eens over een andere boeg gooien. Wij voelden een klik met de accountants van Vermetten en hebben het vertrouwen in hen gesteld. Dit vertrouwen maakt Vermetten waar!”
 

Samenwerking met accountant 

“Vermetten heeft een vaste accountant aan ons gekoppeld. Zowel onze administratieve afdeling als de directie heeft contact met deze accountant. Minimaal twee keer per jaar komen we bij elkaar en bespreken we de resultaten én de samenwerking. Onze administratiemedewerkers hebben uiteraard vaker contact, bijvoorbeeld over de maandafsluiting en vragen op het gebied van personeelsadministratie. Wij hebben veertig medewerkers in vast dienstverband en daaromheen zit een schil met flexkrachten.” Deze flexibele medewerkers worden opgeroepen op momenten van piek en ziek.
 

Weloverwogen advies

Peter Knipscheer beoordeelt de samenwerking met Vermetten als zeer positief. “De accountant van Vermetten geeft ons weloverwogen advies. Zij is een sparringpartner op het gebied van administratie en kijkt hierbij ook kritisch naar andere interne bedrijfsprocessen en algemene bedrijfsvoering. Omdat wij al enkele jaren samenwerken met de accountant, gaat zij steeds meer van de verpakkingsbranche begrijpen. Dat werkt prettig!”
 

Contact met Vermetten | accountants en adviseurs

Wilt u net als Interpak samenwerken met Vermetten | accountants en adviseurs? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze vestigingen in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Rijsbergen, Roosendaal of Tilburg. Vanuit deze vestigingen ondersteunen wij opdrachtgevers in binnen- en buitenland op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, HR, arbeidsrecht of mediation.