Accountant Bergen op Zoom

Zoekt u een accountant in de omgeving van Bergen op Zoom? Maak uw keuze voor de expertise van Vermetten | accountants en adviseurs Vanuit onze vestigingen in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Rijsbergen, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg en Breda adviseren en begeleiden wij ondernemers in het binnen- en buitenland, maar ook grote organisaties die zich bevinden in uiteenlopende branches.

Kantoor voor accountancy en advies

Vermetten | adviseurs en accountants is een accountancy- en adviesbureau met diverse kantoren in de regio en een team van professionals die zich dag in, dag uit met passie inzetten voor uw onderneming. Onze adviseurs, accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs denken als een accountant of adviseur en handelen als ondernemer. Sneller en flexibeler dan grotere adviesorganisaties, completer en stabieler dan de kleinere bureaus en altijd gefundeerd op expertise. Naast onze up-to-date kennis over accountancy, adviseren wij u op het gebied van financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies en MKB-advies. Wij hebben speciale aandacht voor accountancy en advisering in de agrarische sector.

Contact met accountantskantoor Vermetten

Bent u in de regio Bergen op Zoom op zoek naar een accountant die u kan bijstaan met raad en daad? Kies voor de deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid van Vermetten | accountants en adviseurs! Wij zijn een accountancy- en adviesbureau met diverse regiokantoren in Noord-Brabant. Onze vestiging in Roosendaal ligt op steenworp afstand van Bergen op Zoom. Wilt u graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een nadere kennismaking. Wij ontvangen u met een kop koffie en een goed advies.

Wij werken voor

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn.
 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven.
 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet onnodig lastiggevallen met allerlei rompslomp.

Uw accountancy en advies partner in Brabant

Wij werken voor