Accountant Oosterhout

Zoekt u een accountantskantoor? Vermetten | adviseurs en accountants is een accountancy- en adviesbureau met diverse vestigingen in de regio. Ons team van professionals zet zich dag in, dag uit met passie in voor uw onderneming. Dit doen wij op deskundige, doeltreffende en daadkrachtige wijze.

Kantoor voor accountancy en advies

De adviseurs en accountants van Vermetten staan dagelijks klaar voor zo'n 3.500 ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Ook staan wij grote ondernemingen bij. Dit doen wij door hen te adviseren in audits en controle-opdrachten, lonen en salarissen, fiscaal recht, mediation en vraagstukken in de agrarische sector. Vermetten is al tientallen jaren actief, en in de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een professionele en deskundige organisatie met vestigingen in de Noord-Brabantse plaatsen Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Rijsbergen, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg en Breda.

Contact met uw accountant

Komt u uit de regio van Oosterhout en zoekt u een bekwame en ervaren accountant? Maak uw keuze voor Vermetten | accountants en adviseurs. Ons accountancy- en adviesbureau beschikt over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder vestigingen in Made, Tilburg en Breda. Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze medewerkers en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Wij ontvangen u graag met een kop koffie en een goed gesprek.

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn. 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven. 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet lastiggevallen met allerlei rompslomp. 

Uw accountancy en advies partner in Brabant

Wij werken voor