Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Accountantskantoor Bergen op Zoom

Woont of werkt u in Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een accountantskantoor? Een kantoor dat niet alleen uw administratie uitvoert, maar u ook adviseert én inspireert? Maak dan nu kennis met Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Roosendaal. Vanuit deze vestiging bedienen wij klanten in de wijde omgeving, zoals klanten uit Breda, Etten-Leur en Bergen op Zoom.
 

Deskundig accountantskantoor

Vermetten | accountants en adviseurs is een accountancy- en adviesbureau. In al onze werkzaamheden hanteren wij het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’. Dit vertaalt zich door in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend. Alle dienstverlening die u van ons ontvangt, is deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Daar kunt u van op aan. Vermetten | accountants en adviseurs bestaat uit meerdere regiokantoren en een team van professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor uw onderneming. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een omvangrijke en deskundige organisatie.

Advies aan ondernemers en particulieren

Vanuit onze vestigingen in Brabant adviseren en begeleiden wij ondernemers in het binnen- en buitenland. Naast onze up-to-date kennis over accountancy, kunnen wij u adviseren op andere gebieden, zoals: 

Daarnaast hebben wij binnen Vermetten een afdeling genaamd Vermetten Advisory, die gespecialiseerde diensten levert op het gebied van hoogwaardig strategisch- en duurzaamheidsadvies. Deze diensten zijn gericht op het helpen van organisaties bij het bereiken van hun lange termijn doelen. 

Contact met onze vestiging in Roosendaal

Bent u woonachtig in Bergen op Zoom of in een van de omliggende plaatsen? Zoekt u in de omgeving een deskundige accountant die u kan adviseren en ondersteunen met uw (financiële) administratie? Kies dan voor Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in het nabijgelegen Roosendaal. Meer weten? Neem contact op met de medewerkers op de vestiging Roosendaal en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Wij ontvangen u graag aan de Vughtstraat in Roosendaal.