Accountantskantoor Bergen op Zoom

Woont of werkt u in Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een accountantskantoor? Een kantoor dat niet alleen uw administratie uitvoert, maar u ook adviseert én inspireert? Maak dan nu kennis met Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Roosendaal. Vanuit deze vestiging bedienen wij klanten in de wijde omgeving, zoals klanten uit Breda, Etten-Leur en Bergen op Zoom.
 

Deskundig accountantskantoor

Vermetten | adviseurs en accountants is een accountancy- en adviesbureau. In al onze werkzaamheden hanteren wij het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’. Dit vertaalt zich door in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend. Alle dienstverlening die u van ons ontvangt, is deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Daar kunt u van op aan. Vermetten | adviseurs en accountants bestaat uit meerdere regiokantoren en een team van professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor uw onderneming. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een omvangrijke en deskundige organisatie.

Advies aan ondernemers en particulieren

Vanuit onze vestigingen in Brabant adviseren en begeleiden wij ondernemers in het binnen- en buitenland. Maar dat niet alleen: wij staan ook grote bedrijven en organisaties bij. Naast onze up-to-date kennis over accountancy, kunnen wij u adviseren op andere aandachtsgebieden, zoals MKB-ondernemerschap, audits en controleopdrachten, human resources, fiscaal recht, mediation en vraagstukken in de agrarische sector.

Contact met onze vestiging in Roosendaal

Bent u woonachtig in Bergen op Zoom of in een van de omliggende plaatsen? Zoekt u in de omgeving een deskundige accountant die u kan adviseren en ondersteunen met uw (financiële) administratie? Kies dan voor Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in het nabijgelegen Roosendaal. Meer weten? Neem contact op met de medewerkers op de vestiging Roosendaal en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Wij ontvangen u graag aan de Vughtstraat in Roosendaal.

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn. 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven. 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet lastiggevallen met allerlei rompslomp. 

Uw accountancy en advies partner in Brabant

Wij werken voor