Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Echtscheidingsmediation

Mediation of echtscheidingsmediation wordt veel toegepast bij echtscheidingen, ontbinding van het geregistreerd partnerschap, als ook bij samenwoners die uit elkaar gaan. Ook bij diverse andere familierechtelijke geschillen wordt mediation steeds vaker ingezet. U kunt dan denken
aan conflicten over een omgangsregeling met de kinderen, bij wijziging van de hoogte of de duur van de alimentatie, maar ook bij de geschillen over de afwikkeling van een erfenis.

Gezamenlijke oplossing

Naast het feit dat een mediation veelal goedkoper is dan het aangaan van eenprocedure, houdt het ook opties open om gezamenlijk tot een (creatieve) oplossing te komen. Onze adviseur is opgeleid tot mediator en is samen met het echtscheidingsteam uitstekend in staat om zich in te leven in uw situatie en bij te dragen aan een snelle en respectvolle (financiële) afwikkeling van uw conflict. Uiteraard wordt hierbij gehandeld volgens de mediation-richtlijnen op het gebied van vertrouwelijkheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid en geheimhouding.