Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Subsidies en fiscale regelingen

Elke sector heeft diverse mogelijkheden voor subsidies en fiscale regelingen (EIA, MIA/VAMIL). We zien het als onze taak om voortdurend proactief alert te zijn voor onze klanten door van alle mogelijkheden op de hoogte te zijn en onze klanten hierover te informeren, zodat ze overwogen een keuze kunnen maken.

Fiscaal / juridisch

Binnen een sector gelden fiscale en juridische wetten die specifiek zijn voor die sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de landbouwvrijstelling en de regelgeving met betrekking tot de omzetbelasting in de landbouwsector. Ook de pachtwet is bijvoorbeeld specifiek voor de landbouw. Binnen onze organisatie zijn adviseurs werkzaam die bekend zijn met een sector en de fiscale en juridische wetgeving. Wij hebben goede contacten met de Belastingdienst en een overeenkomst voor Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst.

Naast bovengenoemde dienstverlening willen we met name een betrokken sparringpartner zijn voor u als ondernemer. Door nauw betrokken te zijn bij u en uw onderneming zijn we op de hoogte welke wijzigingen in de wet en regelgeving voor u van toepassing zijn en kunt u tijdig bijsturen op ontwikkelingen in de toekomst.