Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Aanmelden Masterclass

Masterclass actualiteiten arbeidsrecht

Onze terugkerende masterclass op het gebied van personeel en arbeidsrecht is weer ingepland. In deze editie gaan wij enerzijds in op disfunctioneren en conflictsituaties en anderzijds op het binden van personeel door middel van medewerkersparticipatie. Uiteraard en zoals u gewend bent, aan de hand van praktijkvoorbeelden en juridische uitspraken. 

 

 

Alle informatie over de masterclass op een rij

Vermetten Academy  

Datum: Dinsdag 28 november 2023
Locatie: Golfclub Bergvliet (Salesdreef 2, 4904 SW, Oosterhout)

Programma:  
07.30 uur | Ontvangst met ontbijt
08.00 uur | Aanvang Masterclass
10.00 uur | Einde bijeenkomst

INHOUD MASTERCLASS

Wat komt er zoal aan bod?

Voor deze editie hebben we twee onderwerpen gekozen, waarvan wij constateren dat deze actueel zijn bij onze relaties:

1. Medewerkersparticipatie

Medewerkersparticipaties zijn hét instrument om personeel te belonen, voor langere tijd te binden en om eigenaarschap te creëren. Tijdens de masterclass gaan we in op de breedte van medewerkersparticipatie plannen, van arbeidsvoorwaardelijke bonusregelingen tot het toekennen van (certificaten) van aandelen.

2. Wat te doen bij disfunctioneren of een conflict? 

Aan bod komen het opbouwen van een dossier, het opstellen van een (juridisch) verbeterplan, functie elders (outplacement) en ontslagroutes.
Deze en andere vraagstukken komen aan bod. Meer dan voldoende nieuws dus over de ontwikkelingen in het arbeidsrecht, waarover wij u graag informeren. Tijdens de masterclass zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen aan de aanwezige specialisten Frans Heeren (fiscaal adviseur), Jurriën Laros (advocaat), Marieke van Gelder (advocaat en ondernemer) en Daniel Alfrink (HR directeur en adviseur).