Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Team Ondernemer & Privé

Met ons Team Ondernemer & Privé (TOP) staan we klaar om u te begeleiden bij cruciale momenten in uw privé-leven. Gebeurtenissen als een huwelijk of juist een echtscheiding, overlijden, pensionering of een bedrijfsoverdracht zijn niet alleen emotioneel uitdagend, maar kunnen ook grote financiële en juridische gevolgen met zich meebrengen, ook voor uw onderneming.

Estate en Financiële planning

Met een chique Engelse benaming wordt de advisering bij dergelijke privé-vraagstukken vaak ‘Estate & Financial planning’ genoemd. Onze focus bij zulke persoonlijke aangelegenheden ligt echter ook op advisering zonder gedoe.  Bij ons dus geen onnodig ingewikkelde termen en constructies, maar deskundige en daadkrachtige oplossingen.

Op maat oplossingen

Onze ervaren adviseurs combineren jarenlange expertise op het gebied van financiën en juridische zaken om op maat gemaakte oplossingen te bieden.  Het Team Ondernemer & Privé is er dan ook voor u, wanneer het voor u en uw familie echt telt!

Neem gerust contact op met één van de teamleden:

Heeft u behoefte aan advies over cruciale momenten in uw privé-leven? Neem dan contact op met één van onze ervaren adviseurs.

Stel uw vraag aan

Team Ondernemer & Privé