Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Uw missie. Onze visie

Bij Vermetten Advisory zien we u als ondernemer en uw onderneming als alliantie en zijn deze niet van elkaar te scheiden. Zo helpen we u met het vertalen van uw missie naar heldere ondernemersdoelstellingen. Deze zien we als het begin van ons gezamenlijke proces. We passen onze kennis en visie toe om u het advies te geven waar nodig en voorzien u van gestructureerde en lange termijn ondersteuning.

Bij Vermetten Duurzaamheid adviseren we u als ondernemer op alle duurzaamheidsaspecten van uw onderneming. Duurzaamheid speelt een grote rol in eigentijds ondernemen. Wilt u meer weten? Lees dan verder over strategisch adviesduurzaamheid, of kom in contact met één van onze specialisten.

Uw persoonlijke adviseur

Als ondernemer is het prettig om regelmatig te sparren met iemand die zowel uw onderneming maar ook uw persoonlijke wensen, doelen en uitdagingen kent. Vanuit Vermetten Advisory werkt u nauw samen met een vertrouwd aanspreekpunt, de strategisch adviseur. Een ding is zeker, geen (advies)vraag zal meer onbeantwoord blijven. Om dat te kunnen garanderen maken we gebruik van onze flexibele schil van ervaren specialisten in onder andere HR, juridisch en fiscaal advies.

Onze proactieve houding

Achterover leunen doen we niet. We hebben veel aandacht voor het bepalen van de stip op de horizon, samen met elkaar. U kunt rekenen op een gedreven strategisch adviseur die helpt om de bijbehorende doelen te stellen. Die u daarnaast ook helpt om deze te behalen door het uitzetten van een praktisch en haalbaar meerjarenplan. Om te weten wat er speelt zorgen we voor regelmatig contact, zodoende wekelijks, maandelijks, per kwartaal en jaarlijks. Afgestemd op de doelen en wensen van u als ondernemer.

Altijd in beweging

We bevinden ons in een steeds complexere wereld waarin de (technologische) ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. Samen zorgen we ervoor dat we een meerjarenplan opstellen die gedurende deze periode ook wordt bijgesteld, waar nodig. Door onze jarenlange ervaring en brede dienstverlening betrekken we specialisten op het moment dat deze nodig zijn. Daarbij houden we uw persoonlijke drijfveren en doelen als ondernemer altijd scherp. U staat immers centraal in uw onderneming.

Vragen over strategisch en duurzaamheidsadvies?

Heeft u vragen over onze strategische advisering en duurzaamheid in uw onderneming? Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs.
Niels van Raak

Niels van Raak

Managing partner advisory

Cas Claassen

Cas Claassen

Strategisch adviseur

Michiel Wirken

Michiel Wirken

Strategisch adviseur

Stephan Mourits

Stephan Mourits

Adviseur duurzaamheid

Deel uw uitdaging met ons