Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Uw missie. Onze visie op ondernemen

Bij Vermetten Advisory beschouwen we u als ondernemer en uw onderneming als een onafscheidelijke alliantie. Zo helpen we u met het vertalen van uw missie naar heldere ondernemersdoelstellingen. Deze doelstellingen zien we als het begin van ons gezamenlijke proces. We passen onze kennis toe om u waar nodig advies te geven. Ook voorzien we u van een gestructureerde ondersteuning voor de lange termijn. Hierbij volgen we altijd onze visie.

Vermetten Duurzaamheid

Bij Vermetten Duurzaamheid adviseren we u als ondernemer op alle duurzaamheidsaspecten van uw onderneming. Duurzaamheid speelt een grote rol in eigentijds ondernemen. Wilt u meer weten? Lees dan onze pagina’s over onze strategisch advies en duurzaamheid, of kom in contact met één van onze specialisten.

Uw persoonlijke adviseur

Als ondernemer is het prettig om regelmatig te sparren met iemand die zowel uw onderneming als uw persoonlijke wensen, doelen en uitdagingen kent. Vanuit Vermetten Advisory werkt u nauw samen met een vertrouwd aanspreekpunt: de strategisch adviseur. Eén ding is zeker, geen (advies)vraag zal meer onbeantwoord blijven. Om dat te kunnen garanderen maken we gebruik van onze flexibele, ervaren specialisten in onder andere HR, juridisch en fiscaal advies.

Onze proactieve houding

Achterover leunen doen we niet. We hebben veel aandacht voor het bepalen van de stip op de horizon. Dit doen we samen. U kunt daarbij rekenen op een gedreven strategisch adviseur die helpt om de bijbehorende doelen te stellen. Hij of zij helpt daarbij ook bij het behalen van deze doelen, door het uitzetten van een praktisch en haalbaar meerjarenplan. Om te weten wat er speelt zorgen we voor regelmatig contact. Zodoende spreken we elkaar wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Dit wordt afgestemd op de doelen en wensen van u als ondernemer.

Altijd in beweging

We bevinden ons in een steeds complexere wereld, waarin de (technologische) ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. Samen zorgen we ervoor dat we een meerjarenplan opstellen dat gedurende deze periode ook wordt bijgesteld waar nodig. Door onze jarenlange ervaring en brede dienstverlening betrekken we specialisten op het moment dat deze nodig zijn. Daarbij houden we uw persoonlijke drijfveren en doelen als ondernemer altijd scherp in de gaten. U staat immers centraal in uw onderneming.

Alle bestanden

Heeft u vragen over strategie of duurzaamheid?

Heeft u behoefte aan strategisch en duurzaamheidsadvies binnen uw onderneming? Neem dan contact op met één van onze ervaren adviseurs.

Advisory blog

Naar een duurzamere onderneming

Meer weten over strategisch en duurzaamheidsadvies?